הודעה שכוללת "עוקץ"

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/12/2007 | 18:41 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בפורום זקנה הודעה ע"י relilio ממליץ לטפל ככל האפשר מהר

תודה, ההודעה נמחקה. צוות האתר.
18/01/2008 | 18:12 | מאת: אלי חיון

----- Original Message ----- From: אלי חיון To: [email protected] Sent: Saturday, January 12, 2008 1:43 PM שלום -רב למערכת ידיעות אחרונות . . אוסם הפרה בצורה בוטה הסכם חתום עם מזכיר עובדי המזון הרצל יכא ואליעזר בלו היועץ המשפטי .וזה לשון הסכם,במסגרת השינוים במר"גול כל עובדי אוסם באתרים השונים של החברה כגון מפעל פ"ת,מחסן פרומין,יצחקי,ומחסן רמת השופט ועוד.תמצא להם מסגרת חלופית בחברה,והם יעברו עם הוותק הקיים,ועם תנאי העסקה הקימים,ועם התנאים הסוצילים הקימים.אוסם לא עמדה בהסכם חתום זה,וזלזלה בחוק והרסה את חייהם של משפחות באתרים השונים באוסם.צביקה זייד מנהל כוח אדם ארצי,ועבד נציג הסתדרות,שדיברו איתנו בישיבה הוליכו אותנו שולל,בשקרים במצח נחושה,והבטחות שווא.ולא עמדו בהסכמים חתומים.אנחנו מחסנים מבוגרים שעובדים שנים רבות בחברה. אוסם החליטה לפלוט חמישה עובדים ממחסן רמת השופט עקב השינוים במערך הלוגיסטיקה.אוסם החליטה לפטר אותנו לאלתר,ולתת לנו פיצוים זעומים+מענקי פרישה מצחקים,ומענק לימודים.במקום מענק 3 חודשי הסתגלות,הוצא לנו לעבור לטבעול לתקופה זמנית למס חודשים.מספר שאלות קשות לחברת לאוסם,איפה ילכו אנשים מבוגרים ותשושים?מי יקבל אותם לעבודה?למה אנו צרכים להפלט מהמערכת?למה אנחנו צרכים להיות שעיר לעזאזל של המרלוג החדש,שנבנה בטכנולוגיה מתקדמת ברובוטיקה ממוחשבת מגרמניה.מבקשים שתפנו להסתדרות בתל אביב,ולהנהלת אוסם,או לגורם בעל השפעה שיעזור לנו במניעת הפיטורים וכיבוד הסכמים קימים.במציאת עבודה לבעלי משפחות מסכנים,עם הלוואות והתחיבויות כספיות רבות. לטיפולכם המסור מעובדי אוסם רמת-השופט

18/01/2008 | 18:13 | מאת: אלי חיון

----- Original Message ----- From: אלי חיון To: [email protected] Sent: Saturday, January 12, 2008 1:43 PM שלום -רב למערכת ידיעות אחרונות . . אוסם הפרה בצורה בוטה הסכם חתום עם מזכיר עובדי המזון הרצל יכא ואליעזר בלו היועץ המשפטי .וזה לשון הסכם,במסגרת השינוים במר"גול כל עובדי אוסם באתרים השונים של החברה כגון מפעל פ"ת,מחסן פרומין,יצחקי,ומחסן רמת השופט ועוד.תמצא להם מסגרת חלופית בחברה,והם יעברו עם הוותק הקיים,ועם תנאי העסקה הקימים,ועם התנאים הסוצילים הקימים.אוסם לא עמדה בהסכם חתום זה,וזלזלה בחוק והרסה את חייהם של משפחות באתרים השונים באוסם.צביקה זייד מנהל כוח אדם ארצי,ועבד נציג הסתדרות,שדיברו איתנו בישיבה הוליכו אותנו שולל,בשקרים במצח נחושה,והבטחות שווא.ולא עמדו בהסכמים חתומים.אנחנו מחסנים מבוגרים שעובדים שנים רבות בחברה. אוסם החליטה לפלוט חמישה עובדים ממחסן רמת השופט עקב השינוים במערך הלוגיסטיקה.אוסם החליטה לפטר אותנו לאלתר,ולתת לנו פיצוים זעומים+מענקי פרישה מצחקים,ומענק לימודים.במקום מענק 3 חודשי הסתגלות,הוצא לנו לעבור לטבעול לתקופה זמנית למס חודשים.מספר שאלות קשות לחברת לאוסם,איפה ילכו אנשים מבוגרים ותשושים?מי יקבל אותם לעבודה?למה אנו צרכים להפלט מהמערכת?למה אנחנו צרכים להיות שעיר לעזאזל של המרלוג החדש,שנבנה בטכנולוגיה מתקדמת ברובוטיקה ממוחשבת מגרמניה.מבקשים שתפנו להסתדרות בתל אביב,ולהנהלת אוסם,או לגורם בעל השפעה שיעזור לנו במניעת הפיטורים וכיבוד הסכמים קימים.במציאת עבודה לבעלי משפחות מסכנים,עם הלוואות והתחיבויות כספיות רבות. לטיפולכם המסור מעובדי אוסם רמת-השופט

18/01/2008 | 18:13 | מאת: אלי חיון

----- Original Message ----- From: אלי חיון To: [email protected] Sent: Saturday, January 12, 2008 1:43 PM שלום -רב למערכת ידיעות אחרונות . . אוסם הפרה בצורה בוטה הסכם חתום עם מזכיר עובדי המזון הרצל יכא ואליעזר בלו היועץ המשפטי .וזה לשון הסכם,במסגרת השינוים במר"גול כל עובדי אוסם באתרים השונים של החברה כגון מפעל פ"ת,מחסן פרומין,יצחקי,ומחסן רמת השופט ועוד.תמצא להם מסגרת חלופית בחברה,והם יעברו עם הוותק הקיים,ועם תנאי העסקה הקימים,ועם התנאים הסוצילים הקימים.אוסם לא עמדה בהסכם חתום זה,וזלזלה בחוק והרסה את חייהם של משפחות באתרים השונים באוסם.צביקה זייד מנהל כוח אדם ארצי,ועבד נציג הסתדרות,שדיברו איתנו בישיבה הוליכו אותנו שולל,בשקרים במצח נחושה,והבטחות שווא.ולא עמדו בהסכמים חתומים.אנחנו מחסנים מבוגרים שעובדים שנים רבות בחברה. אוסם החליטה לפלוט חמישה עובדים ממחסן רמת השופט עקב השינוים במערך הלוגיסטיקה.אוסם החליטה לפטר אותנו לאלתר,ולתת לנו פיצוים זעומים+מענקי פרישה מצחקים,ומענק לימודים.במקום מענק 3 חודשי הסתגלות,הוצא לנו לעבור לטבעול לתקופה זמנית למס חודשים.מספר שאלות קשות לחברת לאוסם,איפה ילכו אנשים מבוגרים ותשושים?מי יקבל אותם לעבודה?למה אנו צרכים להפלט מהמערכת?למה אנחנו צרכים להיות שעיר לעזאזל של המרלוג החדש,שנבנה בטכנולוגיה מתקדמת ברובוטיקה ממוחשבת מגרמניה.מבקשים שתפנו להסתדרות בתל אביב,ולהנהלת אוסם,או לגורם בעל השפעה שיעזור לנו במניעת הפיטורים וכיבוד הסכמים קימים.במציאת עבודה לבעלי משפחות מסכנים,עם הלוואות והתחיבויות כספיות רבות. לטיפולכם המסור מעובדי אוסם רמת-השופט

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)