תחושת קור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

11/08/2007 | 20:51 | מאת: vl

בעלי בן 61 ובריא. הוא עוסק בפעילות גופנית ושומר על תזונה נכונה ובבדיקות שנערכו לו לאחרונה נמצא הכל תקין וברמה המתאימה לאדם צעיר. בדיקות ההמוגלובין, ברזל, והורמוני בלוטת התריס תקינים גם הם . לאחרונה הוא מתלונן על תחושת קור עזה וסובל מאד בחדר ממוזג. יש לציין שהוא לוקח מולטי ויטמינים וויטמיןE. הוא מטופל בxatral מ''ג10. מה יכולה להיות הסיבה לתחושת הקור וכיצד ניתן לעזור לו?

11/08/2007 | 23:09 | מאת: אהובה

שלום, פורום זה אינו פורום רפואי, תנסי לשאול בפורום "רפואת משפחה" , והכתובת הראשונית לבירור , שלא במסגרת האינטרנט, היא רופא המשפחה שלכם. כל טוב ובריאות, אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)