פורום שינה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/12/2004 | 05:38 | מאת: סקוביבון

יש לי שאלה בנושא של שינה (לא נדודי שינה) פשוט איזו תופעה מענינת. יש את מי לשאול באחד הפורומים שלכם?

סקוביבון שלום ותודה על פנייתך, לצערי אין לי לאן להפנות אותך. באתר דוקטורס עדיין אין לנו פורום שינה. אני מקווה שבפורום רפואת משפחה תוכל לקבל תשובה חלקית. להלן הלינק הישיר לפורום: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1 בברכה, צוות אתר דוקטורס
20/12/2004 | 12:00 | מאת: יושה

האם דיאגנוזה של נרקולפסיה והחרפה של התופעה, עלולים לגרום לאבוד כושר עבודה ? והאם אבוד כושר עבודה מהסיבה הנ"ל, היא תופעה מוכרת ברפואה התעסוקתית ? אשמח לקבל מענה לשאלותי ואף הרחבת הדיון בנושא. בתודה,

20/12/2004 | 13:20 | מאת: אהובה

שלום, אינני מצוות האתר. יש מאמר אודות נרקולפסיה, כאן בדוקטורס - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/208/xCT/119 אהובה

26/04/2005 | 13:14 | מאת: אופיר

אני חולה בנרקולפסיה מעל 8 שנים.מצבי הולך ומחמיר.כיום אני מטופל ב-דפרקסאן.עברתי בעבר בדיקות במעבדת שינה.אבקש לדעת האם יש כיום תרופות מתקדמות יותר אשר נותנות פתרון וגורמות לעירנות בשעות היום בעבודה ומצד שני מקלות בתופעות החמורות של הנרקולפסיה הנוספות כמו קטפלקסיה ומניעתה או הקלתה או דחייתה או שינוי תכיפותה.אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רופאים מומחים שאוכל לפנות אליהם לטיפול .אני מודה מראש לתשובתכם!!!

23/12/2004 | 12:24 | מאת: שירה

מה ניתן לעשות עם בעית נחירות ?

26/12/2004 | 14:47 | מאת: אהובה

שירה, אינני רופאה. הפורום המתאים לשאלתך - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/634 כל טוב, אהובה

21/09/2009 | 03:40 | מאת: עמית

רציתי לשאול שאלה תאורטית האים לדעתכם אדם שמרגיש עייפות מלכתכילה לדעתכם יש הבדל ברמת העייפות שהוא ירגיש בזמן שהוא לומד בתהליך של שינון חומר אם עינייו יהיו עצומות או פקוחות בתהליך השינון

24/12/2006 | 16:03 | מאת: שלומית

שלום רב, האם יתכן מקרה שבחור צעיר לפני צבא יש נרקולפסיה ואף אחד מהסביבה הקרובה שלו (הורים אחים חברים מורים)כולל הוא בעצמו לא הרגישו בדבר. בשל בדיקה שינה אקראית (נשלח ע"י אף אוזן גרון בתלונה שאינו נושם טוב)

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)