באג מתמשך בפורום פסיכולוגיה קלינית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/09/2019 | 17:09 | מאת: .במבי..

שלום לכם, אני משתתפת קבועה כבר למעלה מ 10 שנים בפורום פסיכולוגיה קלינית שמנהל ביד רמה ,במקצועיות ואנושיות רבה ד"ר אודי בונשטיין. לפני זמן מה שידרגתם את האתר.. מאז שערכתם את השינויים אני נתקלת בבעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב.. אני ממלאה את שדות החובה: * שם/ניק *כותרת *הודעת תוכן כשאני לוחצת על המלבן הירוק של 'שלח' לא מתאפשר לי לשלוח ומופיע כיתוב בצבע אדום בו אני מתבקשת למלא בכותרת עד 70 תווים .. אני עושה כפי שאני נדרשת ומנסה לשלוח אך שוב אינני מצליחה לשלוח וההודעה האדומה בעניין 70 התווים חוזרת שוב ושוב .. ואני בכל פעם נשמעת להוראות ומוחקת את הכותרת שכתבתי ומנסה מילים/תווים וכו להכניס לכותרת אך לשווא... ההודעות שאני כותבת בפורום מושקעות וגורמות לי לתסכול שוב ושוב על כך שאינני מצליחה לשלוח הודעות.. בבקשה מכם, אנא תקנו את באג 70 התווים.. בברכה, במבי

שלום אנא שימי לב... בכותרת ההודעה יש למלא לפחות 20 תווים לא 70, הנושא נבדק ולא נמצאה תקלה. בברכה
23/09/2019 | 12:13 | מאת: אביב 22

דוקטורס שלום מצטרפת לבמבי אכן יש בעיה ולא רק במבי נתקלת בה כן יש את ההודעה על ה20 אבל הרבה פעמים יש את השבעים תוים ..... ואז צריך למחוק הכל לצאת מהמערכת ולנסות שוב די מתסכל תבדקו שוב ,במבי היא בהחלט לא היחידה

שלום נערכה שוב בדיקה ולא נמצאה תקלה. כל עוד ממלאים 20 תווים בכותרת ההודעה עולה ללא בעיה. במידה ושוב מופיעה התקלה אנא שלחו תיאור התקלה + צילום מסך למייל: [email protected] בברכה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)