צלקת שתתכן עקב תיקון ברית - הסרת גשר עור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/06/2019 | 01:10 | מאת: צלקת בגיל 35

צלקת שתתכן עקב תיקון ברית - הסרת גשר עור אני בחור בריא בן 35+ אני שוקל לעבור ניתוח להסרת גשר עור (תיקון ברית מילה). האורולוג בבית חולים הזהיר אותי שהצלקות אחרי הפעולה עלולות להיות לא אסתטיות יותר מהגשר עצמו. קשה לי לאמוד ולהבין כמה גרועה יכולה להיות הצלקת בהשואוה לגשר העור. שאלת תם/קיטבג: לא הצלחתי למצוא תמונות בגוגל לגבי "צלקת ברית מילה", "צלקת כירורגיה פין", "צלקת פין". יש חיפוש אחר שאוכל לעשות בגוגל כדי להסיק או לבחון מהי צלקת באזור זה? 3) קראתי פוסט של בחור שעבר את הניתוח בגיל 22. ואני אשמח לתשובות לשאלות שהוא מעלה: תוך כמה זמן צפויים להינמס התפרים? מתי אוכל לחזור לקיים יחסים ולתפקד מינית? האם הניתוח יפגע בתחושה שלי ובעצבים הרגישים בחלק העליון של איבר המין? האם אחווה כאב משמעותי במהלך זקפות לילה/בכלל ואף אתעורר בשל כך? האם רצוי להשאיר את המקום מאוורר או עטוף בתחבושת? האם כדאי למרוח משחה אנטיביוטית באזור התפרים? אתמול עברתי ניתוח להסרת גשר עור מהגלנס. אורך הגשר- ס״מ 1 בלבד. אני בן 22 ובריא בדר״כ. רציתי לשאול בדבר ההחלמה מהניתוח. כעת איבר המין נראה די רע..כל החלק התחתון של הכיפה (באזור הניתוח בלבד) בעל מרקם ומראה גבשושי ושלא תואם את מראה שאר האיבר. האם המצב ישאר כך או ששמא העור גדל מעל התפרים ויוצר טקסטורה נורמלית?

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "אורולוגיה" https://www.doctors.co.il/forum-3321/ בברכה,

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)