דוקטורס ...........

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/04/2019 | 17:22 | מאת: אביב

הספקתי כבר לדעת שאתם עוקבים אחרי ההודעות בפורומים .. שוב חוזרת ומבקשת כשאידה עזבה הבטחתם שתנסו למצוא מחליף ..בנתיים השארתם את הפורום כמקום תמיכה ... בבקשה אנחנו הנפגעות זקוקות לבית שיכיל אותנו , למקום שייתן מענה לצורך שלנו לשיתוף ולתמיכה ...אנחנו צריכות את הפורום כמו שהיה בימים של אידה ... לפחות תהרהרו בזה , אל תפנו את כולם לפורום פסיכותרפיה , למרות הערכתי המלאה לדר' בונשטיין , אנחנו זקוקות לפינה שלנו ,...באיחולי חג פסח נפלא ובימי חול המועד לאן פונים אם יש טרולים והודעות פוגעניות???

שלום 1. אנחנו תמיד בחיפוש אחרי אנשי מקצוע לאיוש הפורומים, מן הסתם לא כל אחד מוכן להתנדב לנהל פורום 2. פורום נפגעות תקיפה מינית הוא פורום תמיכה - כלומר תמיכה של גולשים וללא ניהול של איש מקצוע 3. יש עוד פורומים אשר מנוהלים ע"י אנשי מקצוע כאן: https://www.doctors.co.il/all-2020/ 4. דיווח על טרולים והודעות פוגעניות יש להעלות כאן בפורום זה, ואנו נטפל בהקדם האפשרי. חג שמח צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)