הבטחתם..הבטחות צריך לקיים....

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/07/2018 | 10:05 | מאת: חופית

שלום לכם , בהמשך להתכתבות אתכם מהתאריכים : 25/6/18, 29/6/18 , 1/7/18.... ברצוני לשתף אתכם בהרגשת אכזבה עמוקה שלי מכם... ביקשתם שנמתין בסבלנות...לא נתתם לנו צפי לזמן ההמתנה שנכונה לנו.. קיבלתי היום למייל הודעת פרסומת מכם ובו אני מוזמנת להשתתף במסיבה של האתר החדש שלכם...הכאב גבר כשקראתי מייל זה..הרגשתי שאתם "מכניסים לי אצבע לעין"..ייתכן שהפורמט החדש מתאים לרוב הפורומים שמתקיימים בפורמט של שאלה תשובהללא המשכיות,ללא קשרים,ללא יצירת אוירה ואקלים אינטימי ותחושה של קבוצה מלוכדת..פורום פסיכולוגיה קלינית של ד"ר אודי בונשטיין ופורום תמיכה לנפגעות תקיפה מינית נושאות אופי מאוד שונה.. יש ביננו היכרות של 10 שנים בערך..יש בנות שנמצאות זמן רב יותר.. ביקשנו כבר מס' פעמים שתחזירו את הפורמט הישן והטוב בשני הפורומים המדוברים.. לשני הפורומים המדוברים צרכים מיוחדים.. הבנתי מאודי שגם הוא ביקש מכם... ..רוצה לומר לכם שהייתם עבורנו בית מיטיב במשך שנים רבות..אני מבקשת שלא תזרקו אותנו עכשיו מהבית ,מהמצע המיטיב שנתתם לנו.. בפורמט הנוכחי קשה לנו עד בלתי אפשרי להתנהל.:* אנחנו זקוקים למרווחים בין הפסקאות-אנחנו זקוקים לראות את ההודעה ששלחנו לפורום-בדיוק כפי ששלחנו.. לפעמים המרווחים בין המילים,המשפטים,הפסקאות-הם הם לב העניין.* אנחנו זקוקים לדעת את השעה בה נשלחו ההודעות והתגובות.. הם חלק מלב העניין..* בפורמט הישן והטוב היו את המשבצות האדומות שכשקיבלו תגובות הפכו לירוקות,יכולנו לדעת לאיזו הודעה הגיעה תגובה. בפורמט החדש ,המגושם והבלתי ברור לא ניתן לדעת לגבי התגובות למי הם שייכות (שהרי ישנם תגובות שרשרת וחלק מבנות הקבוצה הגיבו למגיבות) בפורמט החדש כל התגובות מגיעות כמקשה כבדה אחת.. ....................................... .............................. אני כבר ביקשתי מאודי שנפרד מכם לשלום ונלך לאתר שמוכן לתת יד לצרכים שלנו... ............................ מחכה לתגובה מכם.... אתם מתכוונים להיענות לצרכים שלנו ? מתי ? מה הצפי שאתם מעריכים ....ושוב, אני כותבת אליכם בכאב אמיתי..יש בי הרבה תודה אליכם על האופן המיטיב שנתתם לנו להשתמש במקום הזה במשך כל כך הרבה שנים.. אני רק מבקשת שתמשיכו לתת לנו להשתמש באופן שמאפשר לנו להישאר פה... תודה לכם ומקווה שתענו לי, חופית

חופית שלום, הבטחנו ואנו נקיים... 1. כל הבעיות שציינת נמצאות ברשימת מטלות לטיפול 2. אין כרגע לו"ז, אנו מטפלים בהמון בעיות כלליות לכל האתר 3. אנו נמצאים בקשר ישיר מול אודי, כל הזמן, על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותאר עבור גולשי הפורום בברכה, צוות האתר
29/07/2018 | 11:07 | מאת: חופית

שמחה על תגובתכם.. תודה !!!!! בברכה, חופית.

29/07/2018 | 13:11 | מאת: אביב

טוב שלפחות למישהי אתם מגיבים ....באמת מרגישה עכשיו עוד יותר אויר שלא קיים ......תודה על היותכם ....

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)