לאורלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/10/2008 | 20:18 | מאת: ורוניקה

היי אורלי להפתעתי נכנסתי לפורום וגיליתי שהפכת למנהלת מה קרה לדין דין ולמנהלת השניה? אז ככה כמו שאת יודעת אני אחרי אישפוז כרגע התחלתי לקבל טיפול במרפאה להפרעות אכילה ברמבם אבל אני לא מרגישה שזה כ"כ עוזר לי אני עדייין רוצה להרזות לפחות 15 קילו אם לא יותר והמחשבות כל הזמן מתרידות מה אני עושה? תודה רבה על הכל ורוניקה

09/10/2008 | 19:06 | מאת:

היי ורוניקה מתוקה איזה כיף לשמוע ממך, מקווה שאת לא עושה שטויות ושומרת על עצמך. בקשר לניהול הפורום אז דין דין פרשה מזמן ואז רק הילה ניהלה אותו ואז הילה ביקשה לפרוש מניהול הפורום ולעבור הלאה והמליצה עלי לניהול הפורום והחלטתי לנסות ולקחת את זה לידיי ולנסות להכנס לנעליה של הילה שהיתה מדהימה כשניהלה את הפורום הזה. והנה אני פה מנסה ככל יכולתי לעזור ולהיות אוזן קשבת למי שצריך ותמיד ולתרום מנסיוני עם בתי. ועכשיו לגביך זה שעלית במשקל אני מאוד שמחה לשמוע אך מהר מאוד קל מאוד להוריד את זה חזרה ולחזור אחורה החוכמה היא לדעת לשמר את המשקל ואת מה שלמדת באשפוז. אי לכך חשוב מאוד להמשיך עם השיחות עם הפסיכולוגית או כל מטפל אחר המטפל בנושא הפרעות אכילה, מטפל אלטרנטיבי , מטפל מודעתי שיתן בידיך כלים לשמור על מה שיש וילמד אותך לשנות את מחשבותיך וילמד אותך לאהוב את עצמך כמו שאת לקבל את עצמך ולהתמודד עם הפחדים הקיימים. אם לא תעשי כן הכל לא שווה. הבת שלי אחרי האשפוז הלכה קרוב לשנה לשיחות עד שנעמדה בכוחות עצמה על הרגליים וידעה שלשם היא לא מגיעה יותר אף פעם. מקווה לשמוע אותך ולהתעדכן בדברים טובים. את מקסימה ונגעת לליבי ורוניקה. אל תעשי שטויות בבקשה. די לבזבז את הזמן והאנרגיות על המשקל כל הזמן זה מיותר, יש המון דברים יפים אחרים שאפשר לעשות חוץ מלהתעסק במשקל כל היום.