כישלון תמידי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/10/2008 | 10:24 | מאת: מיואשת

היי אורלי. החיים שלי דואכים, נגמרים. האנורקסיה השתלטה על כל חלק בגוף שלי. אני במעקב של דיאטנית וזה לא מוביל לשום מקום. אני לא מסוגלת יותר להתמודד, לא מסוגלת יותר להרים את הראש למעלה כי אז באה עוד ועוד מכה. כל כך עייפה מהחיים. כל כך לא רוצה להיות חלק בהם :(

04/10/2008 | 00:43 | מאת:

אני מבינה את הקושי הרב שלך וקל לי להבין ולהזדהות כי גם בתי היתה באותו מצב, נואשת לגמרי וממש בתחתית אבל תראי למרות הכל היא התגברה ויצאה מזה אז אל תרימי ידיים גם את זה אפשרי לצאת מזה אך רק דיאטנית בתמונה זה לא יעזור זה פשוט צחוק. את צריכה טיפול לנפש ולא דיאטנית. הגיע זמן שגם הרופאים הנכבדים יתחילו להתעורר ויבינו כי אנורקסיות צריכות מזור לנפש גם אם הם יעלו במשקל אך הנפש תשאר פגועה ופגומה זה לא יעזור כי הם שוב יחזרו לשם כמו גלגל. את חייבת טיפול טוב לנפש ומפה תבוא הישועה, אך זה לא הוקוס פוקוס צריך רצון וסבלנות. אל תתייאשי מתוקה שלי את תראי שתצאי מזה ותהיי בסדר רק אל תרימי לי ידיים.