לאורלי ו-...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

06/09/2008 | 22:38 | מאת: הילדה והדאגה

היי. עברתי לומר שלום ולספר שמאז תחילת הלימודים אני מרגישה יותר טוב. פחות מתעסקת בנושא. אמנם יש רגעים שאני מרגישה מלאה ולא שלמה עם עצמי אבל החלטתי השנה להשקיע בלימודים ובדברים חשובים אחרים ולשמח את ההורים של ואת עצמי. עליתי חזרה כמעט ל48. יש לי קצת בעיה לעלות יותר מזה. אבל לאט לאט. זה יהיה קשה כי החילוף חומרים שלי כבר מקשה עלי לעלות במשקל מכמויות רגילות וכשאני אוכלת הרבה אני מרגישה מאוד רע עם עצמי. ..., מסכימה איתך לגמרה. עם זינגר נפגשתי רק פעם אחת והיא בסדר. אופטימית כזאת. אבל הפסיכולוגית היא הקש ששבר אותי. ליד המילה "פוסטמה" במילון יש תמונה שלה. כ''כ אטומה. אני בכיתי שם להורים שלי וחטפתי קריזות כאלו שבחיים לא יצאו לי בציבור והיא תיקתקה כל מיני דברים על המקלדת ושחקה אותה מתעלמת. ושאלה קטנה: אם אני מתחילה לקבל מאין הפרשות כמו שמקבלים בגיל צעיר לפני שמתחילה בפעם הראשונה הווסת זה אומר שדברים מתחילים לפעול בגוף שלי? סבתא שלי אומרת שזה סימן טוב. קצת קשה לי להאמין.

08/09/2008 | 21:26 | מאת: דניאלה

היי ילדונת, רציתי להגיב לך בעיניין ההפרשות, למרות שסבתא שלך מנסה לעודד אותך מצטערת לומר לך אפילו אם תקבלי מחזור זה לא אומר כי המצב טוב! רק שתדעי אחרי הפסקה של המון זמן של המחזור פתאום קיבלתי מחזור - פחות מיום כמה שעות לא יותר וזה היה קצת וכולי שמחתי אבל אני אורמ לך דבר אחד שהילה לימדה אותי זה שקיבלת מחזור אל תשמחי כי הכל טוב - כי מעבר לזה יש עוד שצריך ל"רפא" אספר לך סוד קטן המחזור שלי אחרי 3 שנים שאני החלמתי מן המחלה המחזור שלי יומיים כמו אישה בלה נשבעת לך יום שבת קיבלתי יום שני בבוקר כבר כלום לא היה וזה הכי מפחיד אחרי החלמה של כמה שנים טובות שאני אפילו מעל המצופה בעיניין של משקל ותזונה אני משתפרת כל הזמן שאני מוסיפה לתפריט שלי ויטמיניםמינרלים וכמובן ברזל לא עוזר לכן את תצטרכי קצת להתאמץ על מנת שזה יראה באור חיובי שלך דניאלה