פרטים על קבוצת תמיכה להורים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/08/2008 | 09:14 | מאת: סימה

שלום רב, ראיתי בפורום כי נפתחה קבוצת תמיכה להורים לילדות עם הפרעות אכילה, באזור כפר סבא. האם נפתחה הקבוצה? האם ניתן להיצטרף? הייתי שמחה לקבל פרטים.

27/08/2008 | 16:05 | מאת: אורלי פוקס

היי סימה! כן הקבוצה נפתחה לא מזמן, היא ממש בהתחלה ואת מוזמנת להצטרף, הפעם הבאה היא ב- 1/9 יום שני ב- 20:00 ברחוב הגולן 4/3 כפר סבא אצל משפחת בלומנפלד. אם את רוצה לדבר לפני תתקשרי 052-3387519 אל תהססי. אשמח לראותך אין ספק שהסדנא תעשה לך טוב ותראה לך דברים ולהבין דברים. אורלי