טיפשונת שלי!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/08/2008 | 21:36 | מאת: דניאלה

מולאני! אני רק עברתי דרך שדרות לא עצרתי שם פיזית חוץ ממך אין לי אף אחד שם- אולי ידידי שמאז הצבא לא שמעתי ממנו! בכל מקרה אני כל שבוע עוברת משם כי אני נוסעת בקו הזה המון!(לפחות1 לשבוע) אני מתגעעגת מה איתך? פתאום ראיתי את ההודעות העזויות שלך! רוצה לספר לי מה עובר עליך? זה לא מולאני שאני מכירה מולאני שלי היא הכי אופטימית- כנראה עובר עליך משהו כי לא סתם כתבת פה את ההודעה הזאת אני זוכרת בימים שהיית חותכת היית הכי אופטימית ולא היית מראה פה הפורום כזה איךא ת מרגישה באמת ואם את כותבת סימן קריאה גדול עומד מאחורי זה! בכל מקרה אני אוהבת מתגעגעת מאוד!!!!!!!!! דניאלה

16/08/2008 | 11:58 | מאת: Nולאן

תראי אין לי מושג על איזה מההודעות את מדברת חח לא כתבתי ולא נכנסתי מזמן אני עסוקה כל היום ומי זה הידיד אולי אני מכירה ולמה את עוברת כל פעם בשבוע?? מווואאאאאאאאאאהההה

16/08/2008 | 15:07 | מאת: דניאלה

אני עוברת דרך שדרות כי אני נוסעת למשפחה של החבר שלי והאוטובוס עובר דרך שדרות! ראיתי את ההודעה האחרונה שכתבת כי את מיואשת- זאת לא מולאני שאני מכירה בכל אופן! אוהבת אותך אהובה שלי דניאלה וחג אהבה שמייח:-)