לדניאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/08/2008 | 00:52 | מאת: **חמודה**

מה שלומך? גם אני לא נכנסתי הרבה..אני כבר בקושי נכנסת לגבי הצבא, הורידו לי פרופיל כי המשקל שלי הוא 44 אני חושבת שמתחת למשקל 50 מורידים למרות שזה ממש מעצבן כי המשקל שלי מתאים לגובה..הייתי מנסה להעלות במשקל אבל עד 50?! אני יהיה ממש שמנה איך אני יוריד את זה אח"כ? מה חדש אצלך? אגב, עברתי טסט שבוע שעבר:) [טסט ראשון] **חמודה**

15/08/2008 | 21:23 | מאת: דניאלה

אני כל כך שמחה עבורך!!! טסט ראשון?!?!?!?! אני שני אבל לא אנחנו לא סופרים מקווה שההורים יתנו לך לנהוג קצת על הרכב שתוכלי לקבל קצת ניסיון... לגבי המשקל בצבא כנראה אני נפלתי בין הכיסאות אני התגייסתי במשקל 45-44 וירדתי מהר בזמן הצבא ולא הורידו לי פרופיל ולא איימו על להעיף אותי מהצבא... אבל אני מקרה מיוחד!!! אני את האמת לא יודעת איך לעזור לך כי אולי עלייך אם את מעוניינת להתגייס אז תתנדבי את יכולה עם פרופיל 35(פרופיל חדש) להתגייס זה לא גיוס חובה את משרתת שנה נראה לי ואת מקבלת את כל ההטבות של כל חייל משוחרר! אצלי אין כל כך חדש מה איתך ספרי ספרי התגעגעתי מאוד דניאלה חג אהבה שמייח!!!!!

16/08/2008 | 21:13 | מאת: **חמודה**

כן כן טסט ראשון.. אני והתאום שלי ביחד חחח עברנו שנינו טסט ראשון ותיאוריה ראשונה:) בקשר לפרופיל- המקרה שלך מוזר.. בכל אופן הפרופיל שלי 64 הורידו על גובה ומשקל [אני נמוכה מדיי חח] אני מקווה לתפקיד טוב.. אממ.. מה חדש? מחר אני באילתתתתת! אני מזה מתבאסת כי חברות שלי לא יכלו לבוא והאחים שלי הגדולים יורדים שלהם ככה יצא שאני יורדת עם משפחה - אבל רק עם האחים הקטנים ואין לי כ"כ מה לעשות איתם..אבל אני מקווה להנות מה עוד חדש?.. בספטמבר אני מתחילה י"ב! כ"כ מוזר לי.. וואי שנה אחרונה.. חח וזהו נראה לי.. התגעגעתי המון המון המוןן! חג אהבה שמח גם לך:) אוהבתתת