שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/08/2008 | 16:59 | מאת: מור

רציתי לשאול האם כל פסיכולוג קליני יכול לטפל בנושא של הפרעות אכילה...? ואם לא- איך אני יכולה לקבל המלצות לגבי פסיכולוגים- אני לא מכירה אנשים שהיו מטופלים או מכירים...

11/08/2008 | 00:08 | מאת: ?

היי מור, עקרונית כל פסיכולוג קליני יכול לטפל בהפרעות אכילה, עם זאת רצוי לפנות לפסיכולוג בעל ניסיון או התמחות בתחום. אם את מעוניינת בפסיכולוג דרך קופת החולים את יכולה לבקש שישלחו לך רשימת פסיכולוגים שעובדים עם הקופה. לפני שאת מתאמת עם אחד מהם פגישה תוכלי לשאול אם יש לו ניסיון בתחום. כמו כן פסיכולוגים בעלי התמחות בהפרעות אכילה נמצאים במרכזים להפרעות אכילה ברחבי הארץ. המון הצלחה!!! לגבי המלצות - חשוב שהפסיכולוג יהיה קרוב לאזור מגוריך. היכן את גרה?

12/08/2008 | 23:54 | מאת:

מור יקרה אני אישית ממליצה לא ללכת לסתם פסיכולוג, אני ממליצה אם פסיכולוג אז פסיכולוג שתחום ההתמחות שלו זה הפרעות אכילה ומעבר לזה אנחנו נכוונו מפסיכולוגים אז אני ממליצה לנסות מטפלים הוליסטים מודעתיים. אם תרצי אמליץ על המטפלת של הבת שלי, אצלנו היה מיד קליק והכימיה ביניהם היתה מדהימה. היא זו שהוציאה את בתי מהמחלה.