אני צריכה להלחם, כל הזמן, במציאות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/11/2004 | 13:54 | מאת: אפס שתיים

אני אוהבת את הגוף שלי, ששינה, מה לעשות, עם השנים את צורתו וכיום, אני שוקלת כ-15 קילו יותר מ-52 קילו ששקלתי במשך רוב חיי הבוגרים. אבל, שוב, לדעתי זה הרבה יותר מחמיא לי מהרזון ואני ממש לא מתרגשת מקילו או שניים שעולים ויורדים, כל עוד אני נראית בריאה, אוכלת טוב ולא מכניסה לי לגוף את כל הזבל שמייצרים כיום. הגעיה היא, שאני מוקפת כל הזמן עם שומרי דיאטות כרוניים, שמנסים, די בכוח, לשכנע אותי בצורך להוריד משקל, לשמור דיאטה ולהזהר עם כמוויות האוכל שלי. אני מוצאת את עצמי, כמעט בעמדת התגוננות, מול כל הנשים ששומרות דיאטה זאת או אחרת. אני יודעת שאני אוכלת תזונה בריאה, אני אוכלת כמו ציפור, בכל כמות שבא לי, עד שאני שבעה, אופה מקמח מלא וסוכר חום ובהחלט, שומרת על משקל יציב, עם תנודות של קילו שניים לכאן ולכאן. מתי תהיה תנועת שחרור נשים לאכילה בריאה? מתי נפסיק כולנו לרצות להראות כמו נערים בני 16 בכל גיל? מתי נלמד לאהוב את עצמנו כמו שאנו, מבלי להרגיש רע עם עצמנו בכל פעם שאנו מביטות בראי או עולות על המאזנים? (אני בעד לזרוק את המאזנים לפח!) שלא ישמע, חלילה, שאני בעד התפטמות עד התקף לב

07/11/2004 | 13:57 | מאת: אפס שתיים

(לצערי, אין אפשרות לערוך וכך, אם שלחתי בטעות, אני צריכה להמשיך....) ואני לא בעד התפטמות בכל הזבל התעשיתי והלא תעשיתי שקיים, אבל, אני בהחלט בעד חזרה לנשיות שפויה, לקבלה עצמית מלאה כנשים, עם כל השינויים שאנו עוברות. בהצלחה!

07/11/2004 | 15:52 | מאת:

להילחם!! אני קוראת את הדברים שאת כותבת ואני מלאת התפעלות רק מעצם העובדה שאת מקשיבה לעצמך .. שזה הישג בלתי רגיל... אז מה עם את 10 קג יותר.. ברור לך שזה לא מעיד כהוא זה על מי שאת.... האמיני לי משקלים נמוכים לא באמת ממצאים את האישיות הנעלה של האדם כשזה בא לידי ביטוי באופן מאולץ .. אני חושבת שאת פשוט צריכה להבין ולחזק את עצמך כפי שאת .. להבין שלכל אחד טוב ונכון לחיות על פי הצרכים שלו ללא שפיטה. הייתי במודע ובמתכוון מתרחקת מכל ההערות האלה שממילא אינן מובילות לשום מקום. הייתי מאירה ומחזקת בזמן אמת כשמישהו חש לומר הערות כאלה ואחרות שכולנו מכירות ומעטים מכירים.. הייתי אומרת שזוהי חוכמה אדירה להיות אישה כפי שהיא.. ושכל אלה התכחשות אדירה למהות הנשית.. משם לשאוב את הכוח.. להאמין בזה כי זוהי האמת .. חשוב שתביני שכשטוב לך עם עצמך ולשם כך דרושה עבודה עצמית ולמידה עצמית לא מבוטלת בהכרה של מי שאת ובשינוי אי אלה הרגלים שאינם משרתים אותך נאמנה ובמצב הנעלה הזה שום דבר מנגד הצד לא יזעזע לך את הקרקע שמתחת המשיכי להרגיש טוב עם עצמך חזקי את עצמך בכל דרך אפשרית שרק תמצאי לנכון ואני רוצה לומר לך עוד משהו חשוב אני מתעסקת המון עם "אנרגיות" זו העבודה שלי וכשאנחנו מאמינים על עצמנו שאנחנו לא שווים או לא מי יודע מה כפי שאת מכנה זוהי סוג של אנרגיה שבהחלט עוברת הלאה .. אנשים בחוץ מזהים את זה מבלי לדעת את זה במודע והם יאמרו את המשפטים שדווקא אותם יהיה קשה לנו לשמוע ולהכיל.. כל זאת מפני שבאיזשהו מקום בפנים אנו מאמינים אותו דבר על עצמנו. זוהי משוואה מאוד פשוטה שרצוי להיות ערים לה הדרך לשנות את זה היא כמובן באמצעות מחשבה חיובית תוקפת .. להאמין כמה שיותר שאנחנו שווים .. נפלאים וראויים כפי שאנחנו לא פחות ולא יותר שווה בשווה ואז את תראי שכל המשפטים יתרחקו בחלל ולא יקחו יותר חלק פעיל בחיים שלך וזה יהיה מדהים לראות את זה. אז מעבר למילים .. האמיני חזק בעצמך ע"י כוונה פשוטה המשקל הוא לא כלום אלא גוף בית לנשמה ותו לא! שמרי על הגוף שלך והזיני את הרוח שלך ביסודות שיגרמו לך לבנות את עצמך ולאהוב את עצמך כפי שאת אני מברכת אותך שלום פנימי וכל טוב שלך הילה