אישה בגוף של ילדה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/07/2008 | 18:14 | מאת: @

החיים קשים ונוקשים למרות הטיפול,למרות הדרכי היתמודדות ולמרות הכול .... הכול פתאום שחור ... מרגישה לא שייכת לעולם,לחברה ובעצם לשום דבר.... מנסה להיות בסדר עם עצמי.... משכנעת את עצמי שזה עיניין חולף, כול העצב והתסכול שעוטף אותי... יש בי רצון לחיים, לחיות אבל ניראה שהחיים בעצם לא רוצים אותי.... אני נופלת להרס של עצמי.... אישה בגוף של ילדה....אני מתעבת את הילדה הזו שמסרבת ללכת ממני למרות רצוני לברוח ממנה לחיים אחרים טובים יותר..... אני מנסה לא לחשוב על ההפרעה וללכת בדרך חדשה.... ואז צצות לי בעיות אחרות ומעיקות ומחניקות יותר... שוב אני מוצאת את עצמי עם אותה הפרעה כדי לא להתמודד...לא להרגיש.... ברור לי שהבעיות צצות אחרי הויתור....אבל הבעיות הללו מעיקות עוד יותר מההפרעה עצמה רע לי שאני חלשה.... אמוציונלית.... איני מסוגלת להתמודד עם הבעיות האמתיות שצצות מעל פני השטח ששוב אני נמצאת עם המוכר,הידוע.... מרגישה מפוזרת בעולם שבניתי לעצמי....פשוט אין לי עיניין בעצמי....רק הצורך בלא להרגיש רק לשכב ולהעלם בעצמי.... צוללת ...צוללת....נשעבת....ושוב עם המוכר שמעורר בי חלחלה .... בעצם נראה שלעולם לא היה רגילה.....

31/07/2008 | 08:31 | מאת: %

אין לי מה לומר. חוץ ממכירה את ההרגשה הזאת... כ''כ הרבה פעמים גם אני רוצה להיכנס למיטה ולהעלם מהעולם הזה.

31/07/2008 | 11:31 | מאת: !!!

כתבת "צצות לי בעיות אחרות, מעיקות ומחניקות יותר". אכן, צרות באות בצרורות.. אולם ברגע שתתמודדי עם בעיית האכילה ותגברי עליה, אני חושב שדרכי ההתמודדות שלך עם הבעיות האחרות תהיינה קלות יותר. לכל אדם יש "שק" פרטי משלו ובו צרותיו האישיות. ההבדל המשמעותי בין ה"שק" שלך לזה של האדם הממוצע, הוא שהשק שלך כבד בהרבה בשל המשקל הרב של בעיית האכילה. ברגע שתורידי מעל עצמך את ההפרעה הזו, ה"שק" יהיה קל בהרבה... ה"גיבנת" שגבך המסכן סובל ממנה עקב הבעיה תחלוף ותוכלי ללכת עם גב זקוף, תרתי משמע. זכרי: ברגע שאדם נמצא בים המלח, הוא לא יכול לרדת יותר נמוך. הוא יכול רק לעלות... מקווה שתמצאי את דרכך מעלה מעלה.

31/07/2008 | 13:41 | מאת:

היי מתוקה, נראה שאת ממש ממש מיואשת מהחיים וזה לא צריך להיות ככה את חייבת לקחת את עצמך ואת החיים שלך בידיים אחרת זה רק ילך ויהיה רע רע רע. יש המון מטפלים נהדרים בארץ שמומחים בהפרעות אכילה. את חייבת לקבל טיפול נפשי, כשהנפש בריאה גם הגוף בריא. את חייבת ללמד את עצמך להתמודד עם הבעיות, הפחדים ועם החיים לא לפחד מדברים אלא להסתכל עליהם בעיניים ואז תראי שהשד לא כזה נורא ודברים נפתרים אך את זה את לא יכולה לעשות לבד אלא בעזרת מטפל טוב שידריך אותך ויתן מזור לנפשך הרגישה.

31/07/2008 | 22:45 | מאת: @

מנסה להתמודד ...רוצה ....לא מצליח לי.... ויתרתי על ההפרעה... אני רוצה לחיות.... כנראה באמת שקשה לי להתמודד עם בעיות שצצות מעבר להפרעה ....הבעיות שצצות אחרי הוויתר אלה הם שמעיקות....מחניקות.... אני כן מקבלת טיפול כבר שנה עם מטפל מצויין...מדהים שלא דווקא מתמכה בהפרעות אכילה....אבל יש כימיה נהדרת.... אנחנו מדברים על הכול!!! ונראה שההתמודדות קשה בהרבה מעבר למה שחשבתי ..... יותר קל לי לחזור למוכר ולידוע.... אולי אני עדיין לא מוכנה להתמודד עם הבעיות האחרות ....אולי... חלשה אני.... לוקחת הכול באובר רגשנות.... אני מודעת לכך שעם אני לא יקח את עצמי לידיים מצבי רק ילך ויחמיר....יודעת....עברתי את זה....ועודני עוברת.... אני מסתכלת על האמת שלי בעניים .... מנסה להתמודד איתה יום יום...צעד צעד... אבל השד נראה הרבה יותר גרוע....למרות השיחות ולמרות הכול.... אולי אינני מוכנה לקבל... כי להבין אני מבינה.... כול כך מבינה.... לא תמיד קל להתמודד עם השדים שצצים אחרי הויתור זה הרבה יותר מורכב .... השדים הרבה יותר גרועים מההפרעה....הרבה יותר.... למנהלת הפורום: ציפיתי ליותר מתשובה כזו .... למרות שאינך חייבת באמת.... תודה בכול אופן.... אישה בגוף של ילדה.....