הקאות באמת משמינות!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/07/2008 | 16:12 | מאת: שרון

הייתי בולימית 17 שנים ועכשיו אחרי חצי שנה של הפסקה, הגוף מרזה לבד בלי מאמץ, כלומר אוכל כבר לא מעניין אותי כמו פעם שברחתי מהבעיות, פשוט הוא נועד להזין אותנו וגם אם אני אוכלת מתוק ומשמין כבר לא בא לי כמויות גדולות. הלוואי שכולכן תפסיקו עם זה, החילוף חומרים יסתדר, העור נראה טוב, הכל יותר טוב! לפחות בתחום הזה, עדיין יש נפילות ומצבי רוח אבל היום אני יודעת שהבולימיה לא פותרת כלום והתחלתי שיחות אצל פסיכוטרפיסטית, מקווה שיהיה שינוי לטובה, בכל אופן שמחה שהפסקתי להקיא. בקרוב אצלכן

06/07/2008 | 21:28 | מאת:

שרון כל הכבוד. אני מקווה שתמשיכי כך. אל תרימי ידיים גם אם יש נפילות. לא נורא. נופלים וקמים ונופלים.