מולאן - איך את מסתדרת?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/06/2008 | 23:51 | מאת: ?

:)

25/06/2008 | 07:20 | מאת: מולאן

אני כנראה אבודה כבר

25/06/2008 | 08:25 | מאת: ?

מולאני, אל תתיאשי. זו רק ההתחלה. טבעי שתהיינה נפילות, החוכמה היא לדעת לקום ולהמשיך הלאה. לא סתם אומרים שמטעויות לומדים. שום דבר לא אבוד. אף אחד לא יכול לצפות שתוך יומיים שלושה תגמלי לחלוטין מהרגלים של שנים. למה על הפנים? מה קרה?

25/06/2008 | 12:58 | מאת:

מולאני את נשמעת לי בחורה חזקה מאוד באמת אז מה פתאום להרים ידיים. בחיים יש גם קשיים לא הכל הולך חלק חלק אבל מה אנחנו "לא משחקים שברו את הכלים"? מה פתאום!! אנחנו לא מרימים ידיים וממשיכים הלאה להילחם וכן בחיים קמים ונופלים וקמים והדרך הכי פשוטה זה להרים ידיים ואת ממש לא נראית לי אחת כזו. את חייבת להילחם ולנסות לקום ולהרים את עצמך עם הקושי בעניין, אין לי ספק שאת מסוגלת למרות הקושי לקום.