מולאני

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/06/2008 | 15:13 | מאת: דניאלה

מולי, בואי נגיד כי משחק הצד החזק שלך! לפי מה שהבנתי כי המחלה עברה כנראה לא ראיתי או שראיתי מה שרציתי לראות זה חלק ממה שאני מנסה לשנות -לראות את המציאות ולא את האשליות... חשבתי כי המצב יותר טוב ממה שאת מספרת עכשיו ויותר מזה לא חשבתי שעכשיו את במצב הזה... אין לי איך לעזור לך בצורה כל שהיא מרחוק את יודעת את זה אבל אם תרצי אני אקח יום חופש בשבלך שתביני בשביל חבר שלי אני לא לוקחת יום חופש!!! מאמי אני שולחת לך עכשיו מייל דניאלה

14/06/2008 | 12:35 | מאת: מולאן

בטח!! שאת עוזרת לי מרחוק.. את מאז שאני מכירה אותך עוזרת לי מרחוק וכן יכול גם להיות שאני התנסחתי בצורה סלחנית מדי כלפי המציאות וכמו שאמרתי גם במייל אני לא רוצה שתקחי יומחופש את עוזרת לי רק מעצם זה שאת מדברת איתי תודה נשמה

14/06/2008 | 17:02 | מאת: דניאלה

:-)