עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/06/2008 | 01:56 | מאת: צליל

היי שלום אני סובלת מההפרעות אכילה מזה כשנה..הייתי אצל פסיכולוגית טופלתי אך אני מרגישה שזה לא נעלם..שאני עדיין שם..אני לא יכולה לצאת מזה..אני מפחדת להשמין ..ואני מריגישה אבודה ואין לי עם מי לדבר על כך.. אף אחד לא מבין אותי

03/06/2008 | 09:03 | מאת: ?

צליל יקרה, אני מאוד מבינה את הפחד עליו את מדברת. קשה לך ואולי אם תשתפי מישהו בכך יהיה לך יותר קל... תספרי קצת יותר על עצמך, מאלו הפרעות אכילה סבלת, כיצד הסתיים הטיפול, מה קורה איתך כרגע...וכל דבר אחר שתמצאי לנכון... אני מאמינה שכאן לא תרגישי שלא מבינים אותך. כותבות כאן הרבה בנות שסבלו או שסובלות מהפרעות אכילה וכמובן גם אורלי שבעלת המון ניסיון והבנה בתחום. אל תשארי לבד... את זקוקה לתמיכה ולחיזוקים...כדאי שתדברי על הדברים שמפריעים לך. מקווה לשמוע ממך.

03/06/2008 | 22:49 | מאת:

מתוקה שלי רציתי לפרגן לך ולהגיד לך שאת מדהימה ויש לך תשובות מדהימות ובהירות וכל הכבוד לך על העזרה שאת מושיטה פה לבנות כי זה מה זה חשוב. כל הכבוד לך הייתי חייבת להגיד מילה טובה. זה מגיע לך מכל הלב.

03/06/2008 | 22:53 | מאת:

צליל מתוקה כמו שכבר מישהי מקסימה ענתה לך אז באמת קודם כל חשוב לדבר ולשתף ולא לשמור דברים בבטן כי אם שומרים אחר כך זה יוצא ומתפרץ כמו הר געש וזה הולך לכיוונים לא טובים. שתפי והתייעצי בנוגע למצוקות עם מישהו מבוגר או מישהו שאת יכולה לבטוח בו ויכול להיות אוזן קשבת. יכול להיות שאת עדיין צריכה עוד שיחות וחיזוקים כדי לעמוד על הרגליים. מעבר לזה לא משנה מתי ואיפה אנחנו פה אוזן קשבת בשבילך תמיד תמיד. אבל אני באמת חושבת שעזרה של שיחות מקצועיות יכולה להרים אותך למעלה ולחזק אותך מאוד וזה מהנסיון שלי עם הבת שלי, גם היא צריכה גם היום שלוש וחצי שנים אחרי מפעם לפעם חיזוקים ותמיכה וזה חשוב למרות שהיא כבר בחוץ.