בטן גדולה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/05/2008 | 19:44 | מאת: ציפ

מבקשת עזרה אני לא אוכלת הרבה אבל יש לי בטן ממש גדולה אני ממש ממש רוצה לרזות

31/05/2008 | 14:47 | מאת:

שלום מתוקה, בטן גדולה יש הרבה דרכים שאפשר לפתור יש כל מיני מכוני כושר שעובדים עם שרירי הבטן ובמקביל לארוחה מסודרת ומאוזנת את יכולה לעשות התעמלות כדי להוריד את הבטן. שחס וחלילה לא תעשי בגלל זה דיאטה דרסטית כי את תהרסי את עצמך ותגרמי נזק בלתי הפיך לעצמך וחבל. במכוני הכושר הם גם עובדים איתך ומדריכים אותך מה מתאים לך ומה את צריכה ויש גם דיאטנית שעובדת איתם ויכולה להרכיב לך תפריט מסודר. חשוב שזה יהיה מסודר ולא משהו שתעשי על דעת עצמך ותגרמי לעצמך נזק.