ביקורת בונה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/05/2008 | 00:53 | מאת: !!!

קטונתי מלהביע ביקורת כלפי מנהלת הפורום, מה גם שמדובר בצעדיה הראשונים ובראשית דרכה.לכן אזהר בדבריי. אומר רק שהבחנתי בכך שכבודה מציינת חזור וציין שהיא כתבה ספר מסויים, תוך כדי אזכור חוזר ונשנה של שמו. כולי תקווה שאין כאן ניסיון לקידום אינטרסים אישיים בכלל ולקידום מכירות של ספר מסויים, בפרט. ואולי זה המקום לציין שאין כלל צורך באיצטלת הכבוד הטומן בחובו תואר רם המעלה אך הריק, לעיתים, מתוכן, של "מנהל הפורום". שימו לב, למשל, להתייחסויותיה של מי שמזדהה בשם "?": הן תומכות, מהירות ואדיבות מחד ובעלות ערך מקצועי, אמין ומהימן מאידך.

25/05/2008 | 11:38 | מאת: ?

היי !!! אני מאמינה ש"אין חכם כבעל ניסיון" ולכן אין לי ספק שהניסיון שאורלי צברה עם בתה יוכל לסייע לרבים. לעיתים דברים שרואים מהצד (כאימא למשל) שונים מהאופן בו החולה רואה את אותם הדברים. לטעמי הדבר יכול לתרום מאוד. באשר לספר - לצערי טרם קראתי אותו אך אני סמוכה ובטוחה שהוא יכול לתרום רבות, בייחוד להורים המתמודדים עם הבעיה. בניגוד ל"חולים" שיכולים לקבל טיפול, ההורים נשארים הרבה פעמים חסרי אונים ומבולבלים. מידע המבוסס על ניסיון יכול בהחלט לתרום הן בפאן של ההתמודדות האישית והן בפאן של מתן כלים לסיוע לבן/לבת. להורים יש חלק נכבד בנושא ותמיכה/מודעות/מעורבות שלהם עשויה להיות קריטית. ברצוני לנצל את ההזדמנות כדי להודות לאורלי על שהסכימה לקחת על עצמה את ניהול הפורום ולאחל לה המון הצלחה.

25/05/2008 | 13:02 | מאת: !!!

יחד עם זאת אני מוצא טעם לפגם באזכור חוזר ונשנה של שם הספר ואף המקומות בו הוא נמכר. אם נלחץ על השם של מנהלת הפורום נמצא כמה מילים בו היא כותבת על עצמה, על ספרה ועל המקומות בו הוא נמכר (סטימצקי, צומת ספרים וכו'). אולי הכל פרי דמיוני הקודח, אך מנקר בי החשש של ניצול המעמד לשם קידום הספר.

26/05/2008 | 22:20 | מאת:

תודה מודה על הפרגון וצר לי אם היא לא הבינה נכון ואני פה לרשותכם תמיד מתי שאתם צריכות בכל עת ומכל הלב בגלל שנושא זה קרוב לליבי.

26/05/2008 | 22:19 | מאת:

היי מתוקה שלי אין לי שום כוונה לקידום אינטרסים ולפגיעה בכבודו של מישהו. כל מה שאני עושה כאן זה נטו כדי לעזור, לתמוך, לשמוע וחס וחלילה לפגוע, כי זו לא הכוונה. אני לא מרוויחה מכך כלום ועושה את זה מכל הלב כי אני מרגישה קרובה לנושא כאוב זה מאוד.אז צר לי אם הבנת לא נכון מה שכתבתי. ולא הזכרתי זאת בפורום אלא רק כשכתבתי על עצמי כי זה חלק ממני ובדרך כלל אני מופיעה בשמי המלא ולא מציינת את שם הספר.

27/05/2008 | 11:51 | מאת: !!!

צר לי על האשמותיי חסרות השחר. מקווה מאוד שלא העלבתי אותך. חן חן על ההתייחסות האישית, המהירה והאדיבה לפניות.

27/05/2008 | 22:56 | מאת: אורלי פוקס

לא כעסתי באמת ואני פה בשבילך מכל הלב וכל הזמן עם המון אהבה וסימפטיה וממקום הכי נקי וטהור.