מי את "?"

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/05/2008 | 18:14 | מאת: !!!

כל הכבוד על תשובותייך התומכות, המפורטות והאדיבות כל כך. בטוחני כי הן עזרו לפונות רבות מקרב הפורום. סתם מתוך סקרנות גרידא - האם את דיאטנית? פסיכולוגית? פסיכיאטרית? התייחסויותייך כה טובות, אמינות ומקצועיות. כל הכבוד!

19/05/2008 | 19:24 | מאת: ?

ל-!!! תודה רבה! איני כותבת כגורם מקצועי/מוסמך אלא כאחת שהייתה במקום הזה ושסבלה מהפרעות אכילה בערך מגיל 10. לשאלתך בנוגע למקצועי - אני כרגע סטודנטית.

20/05/2008 | 18:02 | מאת: !!!

מקווה שאין זו עזות מצח מצידי, אך האם אוכל לפנות אלייך לכתובת דוא"ל?