הודעה לכולן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/05/2008 | 18:11 | מאת:

ב"ה צר לי על כל בלבולי המוח שהיו עד כה בהודעות הניהול ועל כן החלטתי להפרד סופית לעזוב את ניהולי בפורום, אך זו הודעה רשמית וסופית! אני בטוחה שכל אחת היתה רוצה לדעת מדוע, איך ולמה אבל אני רק יכולה לסכם את זה במילה: מיציתי! ולא משום שחלילה נמאס לי מכן אלא שפשוט אני רוצה להמשיך הלאה בחיי ללא כל שייכות לנושא. מגיע לכן טוב יותר. עם תשומת לב רבה יותר וצר לי שאני כבר לא מסוגלת לכך. למיטב ידיעתי הניהול יעבור לידיה של אורלי כותבת הספר "אנורקסית שלי" ועל כן תבוא הודעה מחר מהמערכת כך שאתן יכולות להמשיך לכתוב בחופשיות ולהעזר אחת בשנייה וגם לשמוח שיהיה מענה מהיר יותר. אני רוצה להודות על השנים שלקחנו חלק פעיל משותף בנסיון למגר הפרעות אכילה ולעזור אחת לשניה להתמודד עם המצבים הקשים שההפרעה הנ"ל מיצרת. למדתי המון ואני באמת מקווה שמעל הכל השיתוף בינינו עזר ושכל אחד מכם לקח וימשיך לקחת את הטוב שבכך. אני מאחלת לכל אחת ואחד מכם הרבה שלום פנימי תקווה ואמונה להמשיך במשימת הגדילה על אף היותה קשה בנחישות ובאהבה וכן תמיד אזכיר לכם שזה אפשרי! תודה על ההזדמנות שהענקתם לי לעבור את זה אתכם. בהצלחה והמון אהבה לכולכם הילהביאן א

19/05/2008 | 18:17 | מאת: יהודה

שמה המלא הוא פוקס ברקוביץ' אורלי

19/05/2008 | 18:57 | מאת: ?

ביאן יקרה, אני מודה לך בשמי ובשם כולן. אין ספק שעשית כאן מלאכת קודש, הקדשת המון אנרגיות, המון מאמצים והרבה מאוד השקעה. תרומתך הרבה ראויה להערכה ולהערצה. נתת לכל מי שכתב כאן את מלוא תשומת הלב, התמיכה, העזרה וההבנה. עזרת לרבים למצוא את דרכם החוצה מהפרעות האכילה. לא אכביר במילים משום שהפרידה קשה לכולנו. שיהיה לך המון הצלחה בהמשך, אני בטוחה שתצליחי. האנשים שהם יחידים במינם בעולם, הם המגשימים חלומותיהם, הם היחידים שעושים את מה שהם באמת רוצים לעשות. אוהבת מאוד ומקווה לשמוע ממך "?"

19/05/2008 | 21:17 | מאת: מולאן

אבל יש הרבה במה שאת אומרת + מבחינה רגשית זה סוחט לדעתי צריכות לנהל כמה ביחד אני כל כך שמחה שיצא לי להיות בתקופה שהייתי את אדם בלתי נשכח הילונת שלי מאחלת לך שתצליחי להמשיך הלאה בקלות יחסית ויאללה להתחתן כבר אני רוצה שיהיה לי תרוץ לראות אותך

20/05/2008 | 00:42 | מאת: sadness

יקירה, תודה לך על כל מילה שהפקת ממקלדתך ושיגרת ישירות לכאן. הרבה, הרבה רגעי צחוק ודמע, עצב וייאוש, פחד ומתח, תקווה ואכזבה פרושים כאן מעל דפי הפורום, אבל גם חומה של תקווה, כוחו של חיבוק ואורם של הרבה-הרבה ניצוצות בחשיכה. כן יקירה, אלה הם חיינו. ומכאן מבטנו נשלח קדימה, לעברו של המחר... שאי ברכה ובהצלחה!!!

04/06/2008 | 01:55 | מאת: ריקיג

הילה, המון ב ה צ ל ח ה! רק טוב והרבה - מגיע לך! אוהבת, ריקיג

04/07/2008 | 03:57 | מאת: וואו...

אני בגדול כבר בקושי אם בכלל מבקרת בפורום...אבל רציתי לאחל לך הילה המון בהצלחה בחייך האישיים שמחוץ לפורום...ועצוב שאת לא תיהי פה יותר... אוהבת מעיין