נזק

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/04/2008 | 21:19 | מאת: א

האם יכול להיות נזק מהקאה של אחת לשבוע במשך 15 שנים. בינתיים לא מרגישה כלום ולא נגרם נזק לשיניים והפסקתי להקיא לפני 4 חודשים. האם אולי פגעתי בפוריות? תודה

29/04/2008 | 22:02 | מאת: ?

א' שלום, יתכן שאכן גרמת נזקים. 15 שנים הן פרק זמן שאינו מבוטל. בעניין הפוריות - האם את מקבלת מחזור באופן סדיר? אם הנושא מטריד אותך כדאי להתייעץ עם רופא נשים. יפה מאוד שהפסקת להקיא בארבעת החודשים האחרונים וחשוב שתתמידי בכך. אני מצרפת לך רשימת נזקים שתזכיר לך מדוע לא כדאי לחזור לשם. בהצלחה! ------------------------ תשישות וחוסר אנרגיה היעדר מחזור ווסת לאחר שכבר הופיע בסדירות מחזור ווסת לא סדיר סחרחורות כאבי ראש התייבשות עצירות ושילשול קוצר נשימה אי סדירות של קצב הלב דיכאון קרעים בוושת נשירת שיער כאבי בטן ונפיחות בבטן כרסום באמייל השן לחץ דם נמוך כאבים בחזה פצעים בגרון צרידות התנפחות של בלוטות הרוק אולקוס ודלקת בלבלב התרחבות וקרעים במעיים יבלות על פרקי האצבעות אנמיה התקף לב ומוות מתוך: http://www.sane-way.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=142120&depart_id=8201

29/04/2008 | 22:42 | מאת: א

אני יודעת שזה ישמע הזוי אבל לא היו לי את התופעות הנ"ל למעט מיקרים מאוד בודדים של כאבי בטן ועצירות לעיתים מאוד רחוקות. מחזור סדיר כמו שעון. אולי זה כי אכלתי כל השבוע אוכל בריא ורק בסוף שבוע אכלתי למשל כמה פרוסות עוגה, גלידה, שוקולוד והקאתי. רק מדאיג אותי עינין הפוריות אבל אם המחזור סדיר יש סיבה לדאגה?