הרצאות בתל-השומר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/11/2004 | 12:28 | מאת: לידיעת כולם

המרכז הרפואי ע"ש חיים שיבא - תל השומר בביה"ח לילדים הנכם מוזמנים לערב בנושא: הפרעות אכילה בבני נוער. ד"ר דניאל שטיין - מנהל מחלקת ילדים ג' - המחלקה הפסיכוסומטית לילדים-ביה"ח לילדים. הגורמים להפרעות אכילה בבני נוער. ד"ר ירוסלבסקי עמית - סגנית מנהל מחלקת ילדים ג' ואחראית אשפוז היום – ביה"ח לילדים. הטיפוליים הרפואיים והפסיכולוגיים בהפרעות אכילה. גברת בריג'יט כוכבי - ראש צוות דיאטניות ילדים- ביה"ח לילדים. שיקום תזונתי בהפרעות אכילה בבני נוער. פנל שאלות ותשובות. ערב ההרצאות יתקיים ביום א' 05.12.04 בשעה 18:00 רישום מהשעה 17:00 ועד 17:50 באודיטוריום בית סוראסקי שבמרכז הרפואי שיבא יש להירשם מראש בטלפון: 5305000 -03- טלפון רב-קווי דמי כניסה - 30 ¤ או הצגת כרטיס חבר מועדון שוחרי בריאות. הקבלה הניתנת בעת התשלום או כרטיס חבר מועדון משמשים ככרטיס יציאה מבית החולים . כיבוד קל ושתייה יוגשו במקום .

17/11/2004 | 19:27 | מאת: Silence

כמעט כל האנשים שאני אוהבת... לא נראה לי אני אגיע אבל ממליצה בחום! ד"ר שטיין הוא איש מקצוע מעולה!!!!

20/11/2004 | 23:59 | מאת:

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1210/xPG/2/xFT/994/xFP/994