אוף, מה קורה למחשב?!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/11/2004 | 15:47 | מאת: אלינור-שם-בדוי

כתבתי לך כבר פעמיים, ומשום מה הוא לא כתב כלום!!! אז אני אנסה בפעם האחרונה להיום... הילה מדהימה - קראתי בתשומת-לב רבה את כל מה שכתבת לי, וגם את הקבצים שצירפת לי, וגם את השרשור הארוך פה. אין מה לדבר - את מקסימה ואני מאד-מאד מודה לך על הכל!! את בנאדם מדהים!!! ובקשר למה שכתבת לי, אגיב כאן רק בקיצור נמרץ ואומר כי אמי הרסה במו-ידיה את מרקם היחסים העדין שהיה לנו כל השנים. פשוט - הכל נהרס.ועל כך כואב לי מאד. וזה הכל בגלל ההיא... את יודעת... ובקשר אליה - אני מנסה כל הזמן לקבל את המציאות הזאת, אבל אני לא מסוגלת. פשוט - לא מסוגלת. כי זה קשור עמוק-עמוק בנבכי נפשי, וכל-כך כואב לי שם, ולכן אני לא מסוגלת. לא רוצה! מעדיפה לגמור כבר עם הכל וזהו!!! וחוץ מזה - היה לי אתמול יום נ-ו-ר-א ומן הסתם יהיה כך גם היום. אני אכתוב לך עוד בהזדמנות כרגע אני נורא לחוצה. אך אשמח לשמוע ממך בכל מקרה ואם תרצי להגיב לפרטים - אז תכתבי לי למייל אני לא רוצה שמישהו יקרא ואולי יבין... בינתיים אני שולחת לך ח-י-ב-ו-ק בחזרה ומאחלת לך המשך שבוע נעים ומספק!! אוהבת, אלינור.

15/11/2004 | 19:58 | מאת:

אליונור יקרה מאוד התהליך שאת עוברת חשוב על אף שהוא יכול למרוט עצבים אפילו שקשה .. אפילו שמדכא .. אפילו שמייאש אני מאוד מבקשת שתקחי אוויר ורק תזכרי דבר אחד שיש פתרון לדבר הזה שאת כל כך מדברת עליו ורק בזמן שאת תהיי מוכנה .. מוכנה להכיל תשמרי לך פינה לדעת שהוא ממתין לך ... לעטוף אותך ולהציל אותך כמו שאת כל כך מבקשת ואת תגלי שהכוחות שיש בתוכך עצומים ואדירים שבכלל לא ידעת ולא חשבת אי פעם על קיומם ... הם אלה שיצילו אותך בזמן אמת ורק את תחליטי בזמן המתאים מתי ורק ובלבד... שתרגישי די!!!!!!!! ואני יודעת שזה יקרה ואת תצטרכי לשאול את עצמך מה עכשיו?? והתשובה תבוא לך אם תשקטי ותעיזי להקשיב ולשמוע באמת מהי מספרת לך .. אני כאן אם את צריכה תשתדלי לעשות משהו נחמד למען עצמך ושיהיה לך ערב נפלא חיבוקים המון אהבה הילה