היום אכלתי והשארתי בקיבה!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/01/2005 | 15:06 | מאת: ילדה בצרה

אכלתי עכשיו הרבה גם בגלל שאמא שלי מצאה את הפרוסות אתמול וגם בגלל ששמעתי את אבא שלי מדבר עם חברה של אחי ואומר לה" היא ירדה הרבה במשקל"....... וכאלה ואז הם כל שניה קראו לי לאכול(בדרך כלל אני לא אוכלת איתם אני "אוכלת" בחדר...) בקצור החלטתי לאכול ואני לא מתכוונת להקיא את זה חשבתי על זה אבל אין מצב וכן אני שונאת את זה והלוואי!!!!!!!!!! שלא הייתי צריכה לעשות את זה... זה מבאס אותי רצח! אבל אני מעדיפה את זה על להקיא אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה עשיתי דבר כזה.... אבל בינתיים זה לא כזה חרה כמו שחשבתי.......... אפשר לחיות עם זה עם אוכל...

07/01/2005 | 15:48 | מאת: דניאלה

ילדה אני שמחה שהבנת כי האוכל לא דבר רע והנת כי זה מוצר בסיסי להתקיים חיבוק חזק ונשיקה דניאלה

07/01/2005 | 18:07 | מאת: אצבעונית

אני גאה בך. לא קל לשבור הרגלים. במשך שנים לא האמנתי שאני יכולה לאכול ארוחה אמיתית ולהשאיר אותה בבטן. חוסר האמונה גרם לי לא לנסות. כשהתאשפזתי, הייתה זו הפעם הראשונה מזה הרבה זמן שאכלתי בלי להקיא. אכלתי ו....המשכתי הלאה. לא מתתי במקום כמו שחשבתי שיקרה. עם הזמן גיליתי שהדבר אינו קל בכלל. לא אהבתי את הרגשת המלאות, את החרדות שהתעוררו עם כל ארוחה. אבל ידעתי שהדבר אפשרי. קשה אבל אפשרי. אני גאה בך שהצלחת לשנות משהו בכוחות עצמך. גם אם לא תצליחי באותה מידה בזמן הקרוב, אני מקווה שלפחות את יודעת שזה אפשרי. כדי לנצח צריך אמונה. אוהבת...

08/01/2005 | 18:29 | מאת:

ככל שתשאירי בקיבה ... זה רק נפלא והרווח כולו שלך ותאמיני לי של כולם זה אומר הרבה דברים זה אומר בין היתר שאת מסוגלת ומרשה לעצמך להכיל את עצמך ולקבל את החיים האלה ולסמוך על הקוסמוס הזה שהוא יעזור לך בכל תהליך העיכול הזה עם כל מה שזה אומר פיזית נפשית רוחנית וכו' ואני שמחה שהשארת ... להשאיר בקיבה בעיני שוווה גם להעיז להרגיש.. אני שמחה שאיפשרת לעצמך את זה .. כל הכבוד... נפלא! המון אהבה :-)