ספר מומלץ וחובה לקריאה !!!!מאת מיטל שחר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

12/11/2004 | 03:36 | מאת:

לכל מי שסובל מהפרעות אכילה אני מכירה מישהי באופן אישי שכתבה ספר מדהים על החלמה ועל גישה נכונה שבהחלט בסופו של דבר מפלסת את הדרך להחלמה...מישהי שתורמת לא מעט מזמנה כדי לעזור לאחרים להיחלץ מהשבילים של המחלה ושעדיין לא מוותרת וממשיכה לסייע שווה לקרוא וללמוד יש לבחורה הזאת הרבה מה לספר לכם על החיים ועל הגישה החיובית בהתמודדות הנחרצת עם הפרעות אכילה המתבססת על חשיבה חיובית שאני באופן אישי גם כן דוגלת בה מאוד למלאך הזה קוראים מיטל שחר ושם הספר המופלא שכתבה לאחר שנים קשות של הפרעות אכילה והחלמה מבורכת "להיות מושלמת" בהוצאת הקו האדום של הקיבוץ המאוחד חובה בבית למתמודדים בוגרים.. להורים של המתמודדים כאחד קריאה מהנה ומפרה המון אהבה גם ממני גם ממיטל הילה

12/11/2004 | 03:45 | מאת:

מתוך הספר.... "להחלים או להמשיך בהרס עצמי להחלים או להמשיך בשנאה עצמית להחלים או להמשיך בחיים שאינם חיים זאת השאלה שעליה כל חולה צריך לתת תשובה כנה" "החלמה - משמעותה התנתקות מכל ההרס ש"חידק הרזון" הצליח לזרות החלמה - משמעותה עריכת שינויים מהותיים בחשיבה ויישומם בחיי היומיום. החלמה - משמעותה להגיע לרגע בו נעשה ניתוק אמיתי מן המחלה והבנה שאין כל טעם בשימורה במחשבות להחלים באמת! לוותר על "חיידק הרזון"...." מיטל שחר

12/11/2004 | 13:02 | מאת:

לורי חביב מטפלת מוסמכת הומאופטיה קריות/ליד חיפה 050-7872280 מומלץ לנסות!! אחראית רצינית ומסורה לבבית וחמה