להילה.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/12/2004 | 19:25 | מאת: דניאלה

את אמרת שבכל ירידה יש עליה למה לי אין?? כל כך נמאס לי אני מנסה ולא מצליחה! כל דבר קטן שובר אותי.. אנשים עוזבים אותי.. אנשים מלחיצים אותי.. את מי שאני צרכה לא איתי.. מה לעשות?? ולמה לי אין עליה כבר... אני מתחילה לראות הכל שחור.. אני לא רואה את האור בקצה המנהרה.. אני רואה הכל שחור.. מה לעשות?? דניאלה נשיקות..

27/12/2004 | 01:34 | מאת:

לעתים עליה באה אחרי שנים אם הייתי צריכה לספר על זה קצת יותר אז זה כמו בי"ס והשיעורים בו לא תמיד קלים לא תמיד מהנים אבל ללא ספק השיעור הזה אחד המאתגרים שיש ויש לך כאן שיעור רציני ביותר ללמוד אודות עצמך שטרם השכלת ללמוד בגלל.....אולי אלף ואחת סיבות זה לא באמת חשוב .. כדי לעלות את צריכה לעזור לעצמך .. איפוא לוותר על העקשנות שלך לא תמיד הדרך שלך היא הנכונה זה משהו שתצטרכי לבחון כל פעם מחדש ונראה לי שמה שבחרת אינו יעיל עבורך... תחשבי על זה חיבוק המון אהבה לילה טוב הילה