כבר טוב יותר...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/12/2004 | 21:44 | מאת: שיר הישנה :)

עוד לפני שמגיבים על זה, כבר עשה לי יותר טוב שהוצאתי את זה.לאחרונה התחלתי לכתוב קצת לעצמי ברגעי משבר. לא יודעת למה פתאום זה עזר לי במחשב. בדרך כלל אנחנו ממש לא מסתדרים. אולי זו ידידות חדשה...

26/12/2004 | 00:44 | מאת:

הכתיבה תמיד עוזרת ואני שמחה שהוצאת את זה החוצה ולא נורא לזלול לפעמים זה אפילו חיובי אז באמת תשתדלי להירגע והמון אהבה הילה

26/12/2004 | 00:51 | מאת: שיר

הילה, תודה רבה... איזה נשמה טובה! ב"ה נרגעתי, כמו שאמרתי הכתיבה עזרה לי וגם עשיתי הליכה ומקלחת ועכשיו אני הולכת לישון שיש לי בזה קצת חסכים מהשבוע האחרון,ואני בטוחה שזה השפיע... אם היית רואה אותי עכשיו, אני מחוייכת ושלווה. אני מקווה שגם את, ואם יש איזו סיבה שלא, אני מאחלת לך שזה יבוא... שוב תודה. לפעמים צריך להכניס את עצמך לסרטים לכמה דקות כדי להרגע ולהוציא. לכל זמן ועת... שוב תודה, ושיהיה לכולנו שבוע הכי טוב!