אכלזיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/12/2004 | 21:33 | מאת: צחית

הי הילה! אני מקוה שתוכלי לעזור לי כי תמיד טוב להתייעץ עם אנשים וללמוד מהם . אבי לאחר ניתוח אכלזיה (מערכת העיכול) במחלה זו למעשה לא ניתן לאכול כרגיל אוכל מכיוון שהשריר התחתון של הוושט לא פועל בדיוק והדבר גורם להעלאת המזון למעלה ולהקאות מרובות. מה שקורה זה שכרגע אבי ניזון רק מנוזלים . ירד במשקל וכרגע שאיפתו לעתיד היא לעלות במשקל ומהר עד כמה שניתן. בקשתי היא האם תוכלי להמליץ על כלכלה נוזלית רכה או על נוזלים כלשהם עתירי קלוריות שמהם יוכל לקבל את אבות המזון , או על תפריט מסוים? האם יש מישהו מומחה בנושא אליו תוכלי להפנות אותנו. אודה לתשובתך בהקדם האפשרי, כי אנחנו מודאגים מאוד. תודה, צחית

26/12/2004 | 00:51 | מאת:

המחשב הזה תופעה .. בכל אופן יש הרבה תמיסות אינשור אוסמוליט וגם בבתי טבע יש כל מיני תרכובות מרוכזות שיכולות להתאים חייבים לפנות לתזונאית דרך קופה ולעשות את זה עם רופא גסטרו כי הם מבינים ויודעים טוב מאוד מה לעשות במצבים האלה במיוחד אם הוא אחרי ניתוח לי הייתה בעיה של סוגר רופף זה החלק שדיברת עליו שבגללו אביך נותח.. רק שאני לא עברתי ניתוח אבל מה שכן לא יכולתי לישון בשכיבה ואני ממליצה לך לומר לו לשכב עם חלק עליון מוגבה מה שנראה לי שזה מה שהוא עושה אסור לאכול דברים מתובלנים יותר מידי האוכל צריך להיות חמים .. לא קר מידי לא חם מידי ולא מתוק מידי או כל דבר אחר שמעורר בחילה .. מעבר לזה דיקור סיני במצב שלו היום יכול לחזק אותו המון אז אני ממליצה לך לפנות לראול רודריגז שהוא רופא סיני והוא יכול מאוד לעזור אולי גם בשילוב עם צמחי מרפא.. לי זה מאוד עזר והיום אני פחות או יותר מאוד מאוזנת גם בגלל שאני לא מקיאה כבר הרבה זמן אבל הסימפטומים שאת מדברת עליהם הם בערך אותו דבר אפילו שאין לו הפרעות אכילה כביכול המזון צריך להיות מאוד בסיסי ואפשר גם לטחון אותו שזה בכלל עדיף מכל תמיסה אחרת .. אז אני שולחת ריפוי ורפואה שלמה במהרה בימים המון אהבה שבוע טוב הילה

26/12/2004 | 01:30 | מאת:

אני מצרפת לך קישור לגבי ראול רודריגז http://www.coral-tell.co.il/rinunim/Article.php?CatID=7&ArticleID=7060 בהצלחה...