אין לי ווסת כבר שנה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/12/2004 | 16:13 | מאת: בת 21

לפני כשנה התחלתי לסבול מהפרעת אכילה והייתי בתת-תזונה, רזיתי להחריד (גובהי 169 ושקלתי 41 ק"ג) ומיד נפסקה לי הווסת. כבר מספר חודשים שאני נמצאת בטיפול וכבר חודשיים אני שוקלת 57 ק"ג. אבל הווסת עדיין לא חזרה. כשלושה חודשים אני מקבלת תרופות פסיכיאטריות: רספרידל וציפרמיל. מה הסיבה שהווסת לא חזרה עדיין? האם זה קשור עדיין למחסורים בגוף או שהתרופות הן אלו שמעכבות את המחזור? אבקש את עזרתכם. בתודה מראש

25/12/2004 | 19:09 | מאת:

תקשיבי הגוף שלך עבר שוק.. הכדורים שאת לוקחת מצויינים ואני חושבת שככל שאת תאכלי יותר ויותר מאוזן במשך זמן ממושך הווסת תגיע דרך אגב תיכנסי לחנויות של העידן החדש ותבקשי שתי אבנים בלאדסטון וקארנליאן .. זה יחזיר לך את המחזור.. תשימי את זה בכיס השמאלי שלך ואני מבטיחה לך שזה יעבוד אחרי תקופה.. זה מה שלי החזיר את המחזור זה פשוט עובד נתתי את זה לכמה בנות וזה עבד הן גם התקשרו להגיד לי אם זה לא מתאים לך פשוט תחכי בסבלונות עם הזמן זה יגיע.. אם תוך חצי שנה זה לא חוזר תלכי לגניקולוגית באופן כללי זה נובע מפני שההורמונים שלך נטולים מעטפת שומן וזאת הסיבה וזה ללא ספק קשור בהרעבה שהייתה לך אפילו שעלית במשקל .. הגוף בהלם ויקח לו זמן לחזור לעצמו ואני מקווה שאת לא תגיעי יותר למצב הזה ... אז בהצלחה בהמשך הטיפול ואני חושבת שזה מסר בשבילך להקפיד לשמור על עצמך כי הגוף לא מסוגל לשגעונות האלה על אף שהוא ניכן ביכולת מדהימה לרפא את עצמו .. אז המון אהבה שבוע טוב אני ישמח שתעדכני מה קורה איתך הילה

02/05/2006 | 23:52 | מאת: דנדן

02/05/2006 | 23:56 | מאת: דןדן

ולי אין כבר שנתיים