הודעה חשובה מאוד למתוסכלת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/12/2004 | 19:59 | מאת:

דיברנו והשיחה התנתקה לא הייתה לי אפשרות לחזור אליך כי המספר היה חסום אבל הכתובת של סהר.. הם מצרפים רשימה של כתובת גם בירושלים .. חשוב שתפני! http://www.sahar.org.il/ed.asp אני מצרפת לך קישור ועוד משהו דרך רופאת משפחה את אומרת לה שיש לך בעיה והיא מפנה אותך לגורם המתאים אל תזלזלי בזה כי זה בהחלט יכולה להיות הכתובת שלך לריפוי בגבול האפשר.. המסגרות האלה הן בדרך כלל ללא תשלום בהצלחה המון אהבה שלך הילה

20/12/2004 | 20:51 | מאת: מתוסכלת

אני מתנצלת... הטלפון בגד בי..וכמאפיין את מצבי הסיזיפי אף גופי בוגד בי ואינו עומד תחת המעמסה הנפשית! אני בהתמוטטות גופנית פסיכוסומטית- סביר להניח ולהאנח! עם 40 חום וכל המרעין בישין חולאין ודווין.. כמו כן אני בהתמוטטות עצבים ובתחושה מלנכולית ובקורלציה זהה לתסמיני התשישות הכרונית... תודה לך מקסימה. אור ואהבה. המתוסכלת שמתעבת את עצמה ועצמותיה הרחבות.

20/12/2004 | 22:13 | מאת:

אני מקווה שעוד נדבר.. בינתיים תרגישי טוב... והמון אהבה חיבוק הילה