שבוע טוב

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/12/2004 | 00:18 | מאת: מאיה הקטנה

אז זהו שונאת סופי שבוע מרגישה כמו פרה בהמה דרך ללא מוצא אכלתי ככ הרבה מרגישה ככ רע בקצב הזה יום שני באיכילוב אפיל ולא יסתכלו לכיוון שלי ועליתי ככ הרבה וככ הרבה זמן בלי כושר ממחר חייבת לחזור למשטר שלי וככ קר וככ עצוב וככ לבד במחלמה האינסופית הזו... רע לי

19/12/2004 | 12:12 | מאת: אלינור-שם-בדוי

גם אני שונאת סופ"שים, ושונאת גם את אמצע השבוע וכבר שונאת הכל!! מצטערת לשמוע שרע לך... גם לי רע! מה נעשה?... דבר אחד בטוח - את לא לבד!! כולנו כאן בשבילך ובשביל כולן. ואצלך יש תקווה חדשה - סוף-סוף את מתחילה טיפול ואולי תתחילי לצאת מכל הדבר הזה. אני מציעה לך להיכנס שוב להודעה הקודמת שלך ולקרוא אותה... איזה כיף לקרוא את המילים האלה... תתעודדי!! יום נעים מתוקתי!! אלינור.

19/12/2004 | 19:54 | מאת:

חיבוק ענקי... אני יודעת.. שאין כל כך טעם למילים האלה כי הלא ברור שזה עניין של תהליך ואני לא מצפה שכבר מעכשיו תרגישי מהמם וגם אחרי הפרעת אכילה.. יהיו ימים קשים .. אבל אני בהחלט חושבת שאפשר להתמודד עם זה אחרת.. ולחשוב אחרת .. זה הרבה עניין של תרגול וככל שתהיי נוקשה עם עצמך יהיה לך הרבה יותר רע.. אז הפוך על הפוך.. פשוט תמשיכי הלאה אל תתעכבי על מה שכל כך עושה לך רע כי זה גודל.. ותשתדלי דווקא בגלל שרע לך לחשוב איך לעשות לעצמך טוב.. כי אפילו שהיום זה כמעט בלתי אפשרי ככה מתחילים .. בסוף זאת המציאות שלך וזה רק עניין של הרבה תרגול ורצון לחיות את החיים שלך אחרת ... אז המון אהבה שלך אל תתיאשי הילה