היי הילוש

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

18/12/2004 | 21:56 | מאת: דיטה נדיאל

איזה כיף לשמוע ממך כבר ממש דאגתי - ממש אבל עכשיו אני רגועה האמת השבוע היה ממש לא פשוט לכולנו והרבה שין דלדים חגגו עלינו אבל זהו עופו עופו עופו אמרה המכשפה הטובה והעיפה את כל רעי וחולי הארץ לארץ צים משם הם מגיעים לזלול ארוחה טובה -ואנחנו אחלה סנדוויץ עבורם -חה חה חה לאפה או פיתה או פיצה רק שלא יעלו במשקל ויתפוצצו מרוב שומנים מהחיי אוף נכנסתי לאטרף שכזההההה ולגבי הספר - סודות לבנים שמו כן הוא מספר על דרך יציאתי מהמחלה הנוראה אשמח שתעבירו עותק אוחד מאחת לשניה - אם זה אפשרי אז בכיף אשלח למישהי עותק ותתחילו בסבב - וזה יחסוך לכם קניה דיטה

18/12/2004 | 21:58 | מאת:

מצחיקולה כן כן אני מבינה לגמרי מה את אומרת .. ואני ברוך השם בסדר.. הכל לטובה ככה אני מאמינה נדבר ובנות.. אתן חייבת לקרוא את הספר! פשוט חוויה!