לאלינור.. ולכולן....

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/12/2004 | 01:43 | מאת:

אני עונה לך בפורום כי נראה לי שזה רלוונטי מאוד.... ולגבי מה שכתבת לי אני כבר יענה לך מחר.... הייתי היום אצל התזונאית שהיא נטורפתית וזה פשוט היה מדהים.. איך אדם לפעמים יכול לקלוט לגמרי מי את ומה את צריכה בכזו פשטות! .. מה ששמחתי זה שהיא כיבדה את החופש שלי באוכל .. כי זה מאוד חשוב לי.. כמעט בלי שינויים רק מה שאני באמת באמת צריכה בלי יותר מידי תבניות.. כי בכל זאת יש כמה דברים שהם לא בסדר.. ואהבתי את הגישה שלה .. היא אפשרה לי הרבה חופש.. היום אני מודה ומתוודה לאמת אני ממש לא אוהבת תזונאיות על אף שכולן היו מקסימות אבל אף אחת לא באמת ניסתה להבין את ההתנהגות שלי באוכל ומה אני באמת צריכה ....עד שפגשתי את מירב.. וזה כייף.. (למי שרוצה אח"כ פרטים שתגיד לי) מה שעוד יותר מחזק שהיא הייתה בולמית היא לגמרי הבינה את הראש שלי וחיזקה אותי איפה שצריך... מה שכן לא ממש עניין אותי המשקל דבר שאולי לכן בשלב זה יכול להוות בעיה כי אתן מרוכזות בו. אבל אותי זה ממש לא עניין.. אמרתי לה שאני רק רוצה איזון והדבר המשמח שאני מרגישה פעם ראשונה שאני סוף סוף יכולה לעמוד בזה והיום פשוט היה פיצוץ... אז בנות.. אני חושבת שממש כדאי לכן... מחר אני הולכת לקנות את התוספות שאני צריכה.. ואתן רואות גם אני מטפלת בעצמי..אני מרגישה שזה לגמרי הדדי לכן אני גם מבינה אתכן.. אז עכשיו אני באמת הולכת לישון רציתי פשוט מאוד לשתף אתכן זה נראה לי רלוונטי המון אהבה ולילה טוב נשיקות.. אלינור מווואה

19/12/2004 | 00:00 | מאת:

19/12/2004 | 13:27 | מאת: אלינור-שם-בדוי

הילה, שמחה לשמוע שהלך פיצוץ... תרגישי טוב ,מכל הלב!! לי עצמי תזונאית לא תעזור, כי אצלי זה לא העניין בכלל... הרי אני יודעת מה צריך לאכול וכל זה... תזונה נכונה זה לא כזה סיפור. העניין הוא שאני לא רוצה!!! ושיעזבו אותי כבר!!! ושהתוכנית שלי תתקדם כבר, לעזאזל!!! נמאס לי לסבול ולחכות!! אף אחד לא קולט שנמאס לי ושכבר אין לי כוח?? סליחה,ומקווה שאצלכן הרבה יותר טוב... אלינור. (שעכשיו היא עצבנית רצח. לא עליכן ,חלילה, אלא על ה"משפחה" שלה).