להילה המתוקה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/12/2004 | 12:51 | מאת: לינוי-שם בדוי

אני ממש שמחה שענית לי גרמת לי לחשוב על הרבה מאוד דברים!!! ורק רציתי לתקן אותך בקשר למה שרשמת לי שטיפול אצל פסיכולוגית במשך שנה לא יכול לעזור!! את צודקת. אני אפילו לא הייתי שנה הלכתי ל10 מפגשים בערך לא יותר! לא ממש אהבתי ללכת אליה הרגשתי שהיא רק שומעת את מה שיש לי להגיד ולא אומרת לי מה לעשות אני יודעת שאף אחד לא יכול ליפתור לי את הבעיות!...ממש לא אני היחידה שיכולה ליפתור לעצמי את הבעיות. אמרת לי לחשוב על דברים שמפריעים לי וכול זה כדאי להבין מאיפה כול זה נובע...ויש לי כיוונים של כול מיני דברים שמפריעים לי אני לא יודעת בידיוק מה הכי!!!...ובקשר ללכת לדבר עם יועצת בה"ס אני לא יודעת עם היא יכולה לעזור לי אני ביכלל לא יודעת מה להגיד לה!...ואמא שלי בכלל לא יודעת על ההפרעות שלי היא חושבת שהכול בסדר ואני יודעת שעם אני יספר לה היא לאתבין איך הגעתי למצב הזה ביכלל אני יודעת שהיא תעשה הכול בישביל לעזור לי אבל אני מיתביישת ופוחדת לספר להה...כי בתקופה שעשיתי דיאטה היא חשבה שאני יהפוך לאנורקסית וכול פעם דאגה שאני יאכל ולא יקרה לי כלום אז איך אני יבוא לה עם זה!!!.... ואני ישמח להיפגש איתך...הלוואי וזה יקרה!!חחח.. תודה שאת מתיחסת ועונה... באהבההההה רבההההה..."לינוי"

13/12/2004 | 16:10 | מאת:

מזה חששתי \הייתה לי הרגשה שאמא לא באמת יודעת אבל זה חשוב אל תהיי יותר מידי בררנית וקובעת מראש מה יעזור ומה לא.. כי את לא באמת יודעת את חייבת לנסות 10 מפגשים זה כלום מתוקה במפגשים האלה סביר להניח שהיא רק התחילה מעט להכיר אותך ואת ברחת.. כי אולי זה מפחיד? לא מוכר? לא ברור? לאן זה מוביל? מעבר לזה זה עניין של תהליך כפי שאמרתי.. ואני כן רוצה שתחשבי על זה ברצינות אני מוכנה להיות לך אוזן קשבת במידה ואת צריכה .... ואת חייבת להתעמת עם אמא כי זה גם קשור באמא המצב שלך בלי להאשים.. רק לציין עובדה .. כי אם היא לא הייתה המקור לזה את היית מדברת איתה בלי בעיה.... מעבר לזה את צודקת אף אחד לא יציל אותנו רק אנחנו את עצמנו אבל כדי שזה יקרה תתפלאי לשמוע... מישהו יאמר לך משהו שיעזור לך להציל את עצמך.. מישהו יכוון אותך כדי להגיע למקום הזה וזה שונה.. אבל כדי שזה יקרה שאת תצילי את עצמך .. יהיה עלייך לתת אמון בסביבה שלך .. כי אנחנו תמיד משפיעים ומושפעים אחד מהשני... וזה חשוב.. את מאוד חכמה אני אפילו נוטה להעריך בגיל שלך הרבה יותר כי אתם הכי חכמים הכי נבונים הכי יצירתיים .. הכי כאלה שאפשר לדבר איתם.. לפעמים הייתי רוצה שהמבוגרים יהיו כמוכם... אבל אנחנו משלימים אחד את השני... אל תוותרי ואל תזרקי הכל לעזעזל כי את לא יודעת מה יהיה אל תפחדי לא לדעת... אני יודעת שמציקים לך כל מיני דברים תחשבי על זה תכתבי לי למייל אם זה יגרום לך להרגיש יותר בנוח אל תישארי לבד אבל חשוב שתטפלי בעצמך אני מבקשת שלא תזלזלי בטיפול הוא חשוב.. אבל הוא משתלם רק לאורך זמן המון אהבה חיוזק וחיבוק שלך הילה