שוקלת 100

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/12/2004 | 14:07 | מאת: חגית

נמאס לי מהכל ....... זה הורס לי את החיים..... אני בולמית.. כבר שנים.

10/12/2004 | 00:46 | מאת:

אני מבינה שנמאס אולי זה אופטימי אולי זה אומר שעכשיו את מבינה שזה כבר לא משרת אותך נאמנה ויהיה עלייך לקחת אחריות על חייך... אני חושבת שזה לא פשוט ואולי קל לדבר.. המילים יוצאות לי בחופשיות .. אני עד לפני שנתיים הייתי באותו חרא בדיוק והוכחתי שזה אפשרי לצאת מזהו הצרה.. ואני בהחלט מאמינה שההתמודדות הזאת לא פשוטה ואולי לפעמים בא למות במיוחד עם כל הלחץ שיש סביב נושא המשקל... ואת חייבת להבין שיש דרך לצאת מהמעגל הזה צריך הרבה נכונות ומעל הכל החלטה שהיום את מחליטה אחרת לגבי התפקוד שלך בנושא אוכל..אולי משקל.. אולי דימוי עצמי? מה זה אומר..... מה את באמת חושבת שיוכל לעזור לך..... אני יודעת שיש לך תשובה בפנים אני יודעת שאת פוחדת כי אם לא היית פוחדת ממזמן היית מקשיבה לתשובה ופועלת לפי צווייה אני חושבת שאת זקוקה לתמיכה .. דיטה כתבה על קבוצת תמיכה .. אני ממליצה לך לנסות היא בעצמה הייתה שם ויצאה .. גם אני אותו דבר.. יש לך אפשרות לנסות את הקינסיולוגיה יש לי תחושה שכבר מאסת בקונבנציונאלי והאמת שאני יכולה להבין למה אבל מעל הכל את חייבת להבין שזה לא המשקל .. וזה לא הבולימיה שמכרסמת בתוכך.. אלא משהו עמוק.. משהו אחר.. משהו...שאת חייבת לתת את הדין עליו מה זה אומר? ככל שתהיי יותר בדיאלוג עם השדים .. ככל שתכירי מקרוב את ההפרעות שלך ותתעמתי מולם לא תהיי זקוקה לזלול ולהקיא זה משלים אחד את השני וזה עובד ביחד... את אוכלת כי חסר לך מה חסר לך? ואת זה יהיה עלייך ללמוד להזין לא רק באוכל.. ובמשטר של שליטה ואכזריות עצמית אני מבקשת ממך שתשתפי יותר.. ואל תאמרי נואש... אני בהחלט מאמינה שהדרך הזאת עם כל ההוויה הנוקשה שלה היא מאפשרת לצמוח וללמוד המון ... זה רק עניין של אמונה וכוונה מזמינה אותך להיות פה בכל עת שתבחרי אם יש משהו ספציפי שאת היית רוצה שאני יפנה אותך אליו אז רק תגידי בינתיים המון אהבה אני מאחלת שיהיו ימים קלים יותר וכל טוב הילה