כניראה גם הם לא רוצים אותי)-

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/12/2004 | 23:01 | מאת: מאיה הקטנה

לא יכולתי להתאפק יותר לקחתי תטלפון ב9 בבוקר והתקשרתי ליהודית וזה מ שהיה: מאיה:"שלום יהודית זו מאיה הייתי אצלכם באיבחון רציתי לדעת מה קורה איתי .. יהודית:"כן מאיה קיבלת יתטפסים שלך אנחנו ניצור אית ךכבר קשר.." מאיה:(כן בטח)-"טוב תודה וביי.." אוף מה יהיה לא באמת ניראה לי שהיא תתקשר בקרוב... מה יהיה איתי האם גם הם לא רוצים אותי? אניפרהההההההההההההההההההההה ידעתי כניראה שאני לא באמת חולה כמו שחשבתייייייייייי

02/12/2004 | 01:00 | מאת:

יש לי אחות שקוראים לה מאיה ושאני מאוד אוהבת אותה... תקשיבי לא הייתי מסיקה מסקנות כל כך מהר.. הייתי נותנת לזמן לעשות את שלו...ממתינה בסבלנות.. ואין מצב שהם לא יטפלו בך.. לגבי המשקל.. את בגבול וזה בהחלט מעורר סכנה ודאגה ודבר שני המשקל הוא לעולם לא מדד לעצם העובדה שיש לך הפרעת אכילה .. אני מכירה מלא בנות שהן בהפרעות אכילה ושלכאורה המשקל לא מעיד על כך והן בסכנת חיים כי המערכת החיסונית שלהן קורסת.. הברזל שלהן נמוך .. הוויטמנים לא נספגים.. בי 12 הולך לקיבינימט וכל שאר המלחים.. כל זה יכול גם להוביל לדום לב.. אז עכשיו כשפירטתי לך את הסכנות שלכאורה ממשיכות לערוב גם אם המשקל שלך תקין כמו שאת אומרת.. ומי שמטפל בתחום יודע בדיוק למי יש ולמי אין...ואני מאוד מקווה שלא תיכנסי ללופ הזה שאם את לא רזה מספיק אז יאללה בואי נוריד עוד כמה קילו ככה בשביל הכייף.. שגם זה שכיח וקורה לא מעט לבנות לפני אישפוז למשל.. הן מרגישות שהן לא רזות מספיק ואז לפני האישפוז הן באטרף להוריד עוד במשקל.. והן אכן מורידות כדי להיחשב אנורקטיות למרות שאני מכירה אנורקטית ששקלה גם שמונים קילו...כך שאין לזה שום אמת מידה .. יש בעיה וצריך לטפל בה.. זה הכל! ואם אמרת לי שאת מתכוונת להחלים אז תעזבי את זה בכוח.. אל תדאגי את תקבלי את הטיפול אבל את תצטרכי ללכת לשם כדי להיות מטופלת הם לא יבואו אלייך.. ויכול להיות שזה לא יעבוד.. ויכול להיות שדברים אחרים יעבדו יותר אין לזה חוקים מאחד לאחד זה משתנה .. אבל את בהתחלה ואפילו לא נתת לזה צ'אנס.. אל תיכנסי לדמיונות ולספקולציות כי זה באמת עוד לא קרה ואף אחד לא אמר לך שהוא לא יעזור לך... אז תירגעי.. תעשי לעצמך כייף ונעים.. תחשבי על משהו בכוח ואל תוותרי למה שרוצה להכניע אותך כל כך עמוק למטה... לי מאוד עוזר מוסיקה .. אני חושבת שמוסיקה תמיד ריפאה אותי ברגעים הכי קשים שלי היא הייתה ועדיין מרוממת את הרוח שלי.. אני חושבת שזאת דרך נפלאה להרגיע את העניינים.. ורק הזמן יש לו מקום משמעותי ביותר בכל מה שקשור בתהליכים... ורק לשם עדכון בזמן האחרון הייתי אומרת שאני אפילו בדכדוך והמוסיקה מאוד עוזרת לי .. אז שווה לנסות.. מעבר לזה שהלמידה היא אינסופית .. וכל הדברים האלה שקורים הם ברמה של ניסוי וטעייה עד שתגיעי למשהו הזה שיעשה לך נחמד ונעים ואולי יותר קל לעבור את ההתמודדות שלך... המון אהבה לילה טוב הילה