מה יהיה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/12/2004 | 22:46 | מאת: פרה

יותר מ- 6 שנים אני מתנדנדת בין מצבי הרעבה לאכילה חסרת גבולות. האובססיה סביב נושא האוכל מוציאה אותי מדעתי. ניסיתי כל דבר אפשרי, אך בינתיים המצב מתדרדר יותר ויותר. אין לי ממה לשאוב יותר תקווה, אין לי רצון להלחם ביודעי שכל ניסיון שכזה נדון מראש לכישלון. כולם הרימו ידיים, הבינו ששום טיפול לא יעזור. ומה אני בסך הכל רוצה??? להיות רזה...ולהיות רזה הכוונה - רזה לפי הקריטריונים שלי ולא לפי מה שחושבים אחרים!

02/12/2004 | 00:46 | מאת:

קראתי לך בת אנוש מופלאה נשמע לי יותר הולם מפרה... תיכנסי להודעה.. שמתחת בתגובה למה שכתבה אני.. המסר הזה הוא לשתיכן.. נראה לי שאתן מציגות את אותה בעיה.. ואני חושבת שהפתרון לה צריך לבוא מהנכונות לקחת אחריות על החיים שלכן.. להפסיק את הדיאטות כי זה פשוט לא עובד.. זה לא עובד כי יש משהו אחר שאת צריכה ואותו יהיה עלייך לספק לעצמך .. וכדי לעשות זאת יהיה עלייך להיעזר וללמוד איך מזהים את הדבר הזה שכל כך חסר לך... והמלצתי לך על שיטה שאני באופן אישי מאמינה בה מאוד מעבר לעובדה שאם השפה הקונבנציונאלית מדברת אלייך יותר אז הייתי פונה לפסיכולחוג טוב בהקדם.. או קבוצת תמיכה .. המון אהבה תקראי את ההודעות המצורפות בהצלחה .. מזמינה אותך להמשיך לכתוב.. הילה

02/12/2004 | 22:31 | מאת: פרה

הגעתי כבר לכל רמת הבנה אפשרית. טופלתי במספר מסגרות: 2 דיאטניות, עו"סית, פסיכולוגית, קבוצת תמיכה... ובכל פעם הייתה לי התקווה שהפעם יהיה בסדר, אך אף פעם לא הייתי מוכנה לשלם את המחיר הכבד ביותר - תוספת של כמה קילוגרמים שנצברים על הבטן ועל הירכיים... עזרתי לאנשים רבים אך איני מצליחה לעזור לעצמי. אני לא מסוגלת להאמין יותר, לא חושבת שאוכל לצאת מזה. 6 שנים של אובססיה שאליהן קדמו 6 שנים נוספות של מבחר דיאטות קיצוניות - סה"כ 12 שנים. והכי מוזר - שאנשים משקרים לי, אומרים שאני רזה... אבל המודעות העצמית שלי מזכירה לי ששמנתי, שאסור לי להמשיך להראות כך, וזה לא מעניין אותי שלדעת כולם זה הרבה יותר יפה... ואני לא יכולה לקרוא לעצמי בת אנוש כי איבדתי כל צלם אנוש עם ההתנהגות המחרידה שלי. אולי פרה משוגעת יתאים יותר, לא יודעת...

02/12/2004 | 05:39 | מאת: אני

את לא יודעת כמה שאני מבינה אותך.כל פעם מחליטה מחדש!! ותוך כדיי שאני מחליטה לעמוד בהחלטתי בנחישות אני תוהה לעצמי במה שונה הפעם הזו מפעמיים אחחרות.....!!!!!! וגם אם אני מחזיקה מעמד זמן מה....א חרי כמה זמן אני במצב עוד יותר גרוע מהמצב ההתחלתי!!!!!! מייאש!!