הודעה מחברה אוהבת .. שלך - אותך!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/11/2004 | 23:45 | מאת: חלי אלמוג

את הילה אוריאל הכרתי משהו כמו שנתיים. אלהים אהב אותי ושלח לי אותה כמתנה - הילה, אישיות מיוחדת שבהחלט לא נמצא כמותה!!! הילה, אכן שיתפה אותי במחלה הנוראית היתה נתונה בה, ואין יום אשר לא נאבקה במחלה הנוראית הזו.. ובכל פעם כשהייתי רואה את התמונות שלה - בחורה רזה רזה, ללא רוח חיות אמיתית. כיום היא אכן למעלה מ 10 קילו מהפעם הראשונה שראיתי אותה, ולבטח לבטח מזמן האישפוז שהיה לפני שנים. כיום אני רואה חברה בריאה, סקסית, נשית מלאת חיים!!! הילה - אני אוהבת אותך !!!

29/11/2004 | 01:54 | מאת:

אוהבת אותך מאוד... ואת השאר אני יכתוב לך באימייל אני מזמינה אותך לכתוב ולספר על פאנג שואי ואסטרולוגיה כשיטת ייעוץ והכוונה וגם שיפור איכות החיים שאת ללא ספק מומחית בנושאים האלה... שיהיה יום טוב נשיקות אוהבת אותך מאוד... הילה