הילונת מקסימה שליייייייייייי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/11/2004 | 11:48 | מאת: מאיה של אף אחד

קודם כול המון מזל"ט על ניהול הפורום שיהיה לך המון בהצלחה מדהיהמ שלי אז עכשיו אני מצטרפת גם לפה אין מה לעשות אני ארדוף אחריך לכול מקום המון תודה על העזרה במיסנג'ר אתמול כולי התרגשות ומתח לקראת איכילוב ב29 לחודש שיהיה ל ךהמשך יום מצוין מקסימונת אוהבת תמיד מאיה

08/11/2004 | 11:54 | מאת:

מאיה מתוקה אני יודעת שיהיה טוב שוב.. מאחלת לך המון בהצלחה ואל תתייאשי מחזיקה לך אצבעות נדבר לפני המון אהבה יום נפלא מקסים.. תעשי לך הכי כייף שבעולם שלך הילה