חברה שלי בולימית..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/03/2014 | 15:08 | מאת: גיא

שלום רב. חברה שלי בולימית. היא מקבלת טיפול (פסיכיאטרי ותרופתי)... למרות שהבנתי שזה לא כ"כ הולך ככה, אבל אנסה את מזלי שוב - רציתי לדעת אם יש מקום שאני יכול לקבל מידע על איך אני יכול לעזור באותה נשימה להתמודד עם זה... תודה מראש, גיא

07/04/2014 | 21:17 | מאת:

אני יכולה להמליץ על נורית שטיפלה בבת שלי והיא מעולה. יכולה לעזור לה ולך להתמודד. הטלפון של נורית 09-7454950 כמו כן יש מקום שנקרא שחף. השאלה אם היא תרצה לקבל עזרה.

08/04/2014 | 11:42 | מאת: גיא

וכן, היא רוצה... לצערי הבעיה קצת יותר מורכבת שכן היא לומדת בחו"ל... היא הולכת לפסיכיאטרית, אבל לצערי אני חושב שהיא צריכה יותר.. שוב, תודה רבה!