אני בהריון, מנסה להגמל ממשלשלים. חייבת עצה!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

14/03/2014 | 14:55 | מאת: צופיה

שלום לכן. לפני חודש גיליתי שאני בהריון ומאז החלטתי להפסיק לקחת לקסדין (אחרי תקופה אחרוכה של שימוש מסיבי) תופעות הלוואי מאד קשות התנפחתי כולי, אני סובלת מבחילות מטורפות, גזים ואין לי יציאות. עליתי המון במשקל. אני לא רוצה ליפול שוב למשלשלים מי יודעת מה נכון לעשות מבחינה פיזית כדי להגמל והאם התופעות לוואי האלה קרו גם לכן. ממש אשמח לעזרה

17/03/2014 | 12:56 | מאת:

אין ספק שכשעושים שטויות יש לכך תוצאות מרחיקות לכת. את חייבת לפנות לרופא משפחה או לגסטרולוג שינסה לעזור לך להתגבר על הנזקים שגרמת לעצמך.ואם את באמת רוצה לצאת מהבעיה שנקראת הפרעת אכילה לכי לקבל טיפול בשיחות כדי להבין למה את צריכה לרוקן את עצמך מדברים ולמה את כל כך שנאת את עצמך ואת גופך.אם לא למען עצמך עשי זאת למען הילד שגדל בבטנך.

18/03/2014 | 13:02 | מאת: צופיה

גם נטשתי את המשלשלים ואכלתי נורמלי במשך כמה חודשים ומשום מה זה שוב חזר... לא פשוט בכלל בכעיקר העובדה שזה ניכר מאד על הגוף. ההשמנה רצינית, הרעב לא רגיל ובלי משלשלים הגוף פשוט לא עובד.