בנות יקרות א'שמח לעזרתכן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/02/2014 | 19:28 | מאת: אני

האמת שאני באתי למטרה מסוימת .. אבל לפני אוסיף ,שפעם לפני כמה שנים ספורות הייתי כותבת בפורום פה...הייתי במצב נוראי מבחינה נפשית הייתי כמותכן והיום תודה לאל ,אני כבר מחוץ לכל זה ורציתי לחזק את ידכן ,שאם אתן תרצו מספיק חזק ,יחד עם עזרה מבחוץ דברים ישתפרו ,על אף הקושי זה דבר ראשון . אז - רציתי לדעת אם יש בנות אנורקסיות שמוכנות להצטלם ע ,עבור פרוייקט בצילום שאני עושה ,זה כל מיני נושאים והחלטתי לשלב גם אנורקסיה בתוך שאר הנושאים אז לא אשכנע יותר מידי רק ממש אשמח אם מישהי מוכנה ליצור איתי קשר ,ואני אהיה הכי עדינה ומבינה שיש .... אז..מי שמוכנה להיחשף מול המצלמה פנים בלבד שתכתוב כאן הודעה ,ומשם נמשיך המון תודה ,ורק ברכות עבורכן :)

24/02/2014 | 16:51 | מאת: הילה

אין מוכנה לעזור אבל לא נראה לי שאני מספיק רזה לפרוייקט כזה.. איך אפשר ליצור איתך קשר?

24/02/2014 | 16:52 | מאת: הילה

**-אני-מוכנה לעזור