חולה לשעבר- מציעה עזרה ותמיכה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/01/2014 | 08:37 | מאת: דפנה

שלום לכולם. במשך 3 שנים התמודדתי עם הפרעת אכילה שגרמה לי לדיכאון, כמעט חיסלה את הקשרים החברתיים והמשפחתיים שלי. הייתי קרובה מאוד לנזקים חמורים ובלתי הפיכים. היו לי בעיות קשות בנושא המחזור ובעיכול כשחזרתי לאכול. אחרי עבודה קשה ותמיכה רבה מהמשפחה שלי, תקופה ארוכה מאוד של טיפולים פסיכולוגיים ודיאטניות, הבראתי. חזרתי למשקל הקודם שלי, חזרתי לחייך, ושיקמתי את הקשרים החברתעים. אני יודעת שהיה לי הרבה מזל והדבר העיקרי שהציל אותי היה התמיכה מסביב. אשמח מאוד לעזור בכל דבר-שיחה, שאלה, התייעצות וכו' עם כל מי שירצה..

08/01/2014 | 00:26 | מאת: אמא

בני בן 13 מראה סימנים של אנורקסיה ואנחנו (ההורים) לא יודעים כיצד לנהוג. אשמח לשוחח איתך כדי לקבל עצות ולהוציא אותו מהמחלה כמה שיותר מהר.

10/01/2014 | 15:51 | מאת:

יכולה במוצש להתקשר גם אליי אולי כאמא שעברה את זה עם בתה אוכל לעזור 052-3387519

15/01/2014 | 15:54 | מאת: עדי

שלום דפנה, אני הייתי רוצה להיעזר בך ודבר איתך. כיצד אפשר ליצור איתך קשר?

12/02/2014 | 20:32 | מאת: נעמי

איך עישת את זה מי עזר לך?