עצות יתקבלו בברכה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/12/2013 | 20:43 | מאת: א

אז ככה: אני גר בתל אביב עם שותפה, שגיליתי שסובלת מבולמיה. היא לא יודעת שגיליתי. אני לא יודע אם מישהו אחר יודע חוץ ממני, ובטח שאני לא יודע אם היא מנסה לטפל בזה. חשוב לציין שהאווירה בינינו טובה, אבל אנחנו לא קרוביםת והיא גם מאוד סגורה. בנוסף יכול להיות שהיא חושבת שאני לא פתוח מספיק בשביל להבין. אני לא שקט ווככל שאני קורא על זה אני נעשה יותר מודאג. חשבתי לפנות אליה אבל אני חושש שהיא פשוט תכחיש או תתעצבן. האופציה השניה שחשבתי עליה היא לנסות לדבר עם המשפחה או החבר שלה, אבל החשש כאן שבכל מקרה היא תדע שזה הגיע ממני ואם הם לא יודעים אז יצא שאני חשפתי את הסוד שלה בפני אנשים אחרים בנוסף הם גרים בירושלים והיא לא רואה אותם במהלך השבוע וגם לא כל סוף שבוע

30/12/2013 | 22:55 | מאת:

מישהו מהקרובים חייב לדעת ולעזור לה כדי לצאת משם, ללא עזרה מקצועית ותמיכה של הסביבה היא רק תכנס ותשאב לשם יותר ויותר. אז היא תכעס עליך אך אתה תדע שהצלת את חייה ויום אחד היא תבוא ותודה לך