מטבוליזם

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/12/2013 | 16:20 | מאת: תהילה

שלום,קוראים לי תהילה.אני סובלת כארבע שנים מהפרעות אכילה. זה התחיל באנורקסיה ואחרי אישפוזים,עבר לבולמיה. לפני כשבוע החלטתי להתחיל לאכול תפריט מאוזן של כ-1,500 קל' ביום. הבעיה שאני עולה במשקל במהירות מסחררת,10 ק"ג תוך שבוע!!! הבנתי שכנראה זו תוצאה של הרעבה,המטבוליזם נהרס. השאלה,איך ותוך כמה זמן ניתן לשפר אותו? אני ממש לחוצה.לפעמים מתחשק לי לשוב לבלמס ולהקיא רק כדי להשיל מעליי את כל הק"ג המיותרים.אבל אני לא רוצה..רוצה להיות בריאה.השאלה מה המחיר של זה. אשמח לתשובה ועזרה.

30/12/2013 | 22:50 | מאת:

אין ספק שפגעת במטבוליזם של הגוף. הגוף שלנו חכם לא שוכח את הנזקים שאנו עושים לו. עליך לפנות לרופא משפחה כדי שיעזור לך ייתכן ויתן לך בדיקות ואולי תקבלי כדורים שיסדרו את כל המערכת. נסי לפנות לרופא מומחה בתחום הגסטרו ייתכן והוא יוכל לעזור לך