איך מפסיקים להקיא????

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/12/2013 | 15:48 | מאת: דנה

היי, אני בת 22 התחלתי להקיא לפני שנה כשחזרתי ממסעדה ומאז לא הפסקתי הייתי בחו"ל חזרתי ובכל מקום שהייתי לא הפסקתי . אני לא יכולה לעצור את עצמי מלאכול אני אוכלת אוכלת ולאחר מכן מקיאה לפעמים לא מצליחה להקיא את כל מה שהכנסתי ואז התחושה יותר נוראית. איך מפסיקים את המצב הזה? הוא באמת בלתי נסבל... אף אחד מקרוביי ומשפחתי לא יודעים וגם אין לי אומץ לספר אשמח לעזרתכם.

30/12/2013 | 22:49 | מאת:

הכנסת את עצמך לפינה לא פשוטה שקשה מאוד לצאת ממנה נסחפים בה כמו במערבולת. אין ספק שהדרך היחידה היא לפנות לעזרה מקצועית ולשיחות כדי להבין מאיפה באה הבעיה וממה את בורחת, למה את לא רוצה להתמודד עם דברים ולמה את מחפשת לטהר את עצמך. ברגע שתפתר הבעיה ותוכלי להתמודד איתה ההקאות יעלמו כלא היו. זה תהליך לא פשוט וארוך אך אפשר לצאת משם.